יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה

מאפינס גלידה

9 יולי 2014
(Visited 3,155 times, 1 visits today)

מאפינס גלידה

אני מניחה שאתם יודעים שאני מאוד אוהבת מאפים שמגיעים באריזות קטנות, זה נראה טוב מושך את העין ואיכשהו זה נחטף יותר מהר, סיבה עוד יותר טובה בשבילי לגשת שוב למטבח :). הקיץ הגיע ומה יכול להיות יותר טוב ממאפינס עם גלידת וניל ? חייבים לנסות זה שילוב מעולה!

10 מאפינס

מרכיבים:

ביצה גדולה
200 ג’ סוכר (כוס)
חצי כוס שמן
3 כפות גדושות מאוד גלידת וניל
חצי כוס חלב
140 ג’ קמח תופח (כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להוציא כ 10 – 15 דקות מראש את הגלידה מההקפאה.

2. לטרוף ביצה וסוכר להוסיף הגלידה להמשיך לטרוף.

3. להוסיף את שאר המצרכים.

4. לאפות ב 180 מעלות כ 20 דקות.

לפייסבוק שלי

מאפינס גלידהמאפינס גלידה

הרשם
עדכן
48 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי! אפשר להקפיא? צריך לשמור במקרר?

האם אפשר קמח רגיל?

כמה זמן לאפות אם אני משתמשת באינגליש קייק?

הי ניקי
תודה רבה על המתכונים!
אפשר להכין עיסה כפולה
ולאפות חצי היום וחצי מחר?

היי, שאלה כנראה מצחיקה אבל אני לא יודעת מה זה מאפינס זה סוג של עוגה?
אני רואה הרבה מאפינס ומגרה אותי לנסות במנות אישיות ולתת את זה בבוקר לילדים (צריך גיוון מהעוגות שמרים שאני מכינה להם ונראה לי גם יותר קל)
איזה תבניות לקנות? סיליקון? איזה חברה טובה ? או מה אמור להיות המחיר בשביל שאני אזהה שזה לא סוג זול.

תודה רבה!

היי ניקי,קודם כל איןן על המתכונים שלך הכל יוצא כ”כ טעים תמיד שאני רוצה להכין משהו אני נכנסת לאתר ומוצאת מיד!

רציתי לשאול יש אפשרות להקפיא את המאפינס?

היי,
האם אפשר להכין במולטי קייק במקום תנור?