בראוניז טחינה וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז טחינה וסילאן

בראוניז טחינה וסילאן

איזה עוגות אני הכי אוהבת ? שמרים כמובן את המקום השני חולקים בראוניז ועוגות תפוחים. למה דווקא בראוניז ?
הם עוברים נהדר הקפאה, הפתיעו אתכם אורחים יש משהו מתוק  שאפשר להגיש. אני אוהבת את הדחיסות את הטעם השוקולדי החזק. אין על בראוניז טחינה הטעם שלהם נהדר שוקולדי עסיסי עם נגיעות של חלבה, נהדרים.

24X24 תבנית בינונית

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
200 ג’ סוכר
3 ביצים גדולות
1/3 כוס טחינה גולמית
1/3 כוס סילאן
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים
70 ג’ קמח (חצי כוס)

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל180 מעלות 10 דקות מראש.

2.. לשבור את השוקולד לשים בקערה יחד עם השמן, להפעיל את המיקרו על עוצמה מלאה ולהמיס את השוקולד.
להוציא מהמיקרו ולערבב לבלילה אחידה.

3. להוסיף את הסוכר ולערבב, להוסיף את הביצים בסבלנות אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבוב מהיר. להוסיף את הטחינה, סילאן ובסוף את האגוזים והקמח.

4. לשמן תבנית או לשים נייר אפייה, להעביר את עיסת השוקולד לשטח באופן שווה.

*5. להכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים, חשוב להוציא בזמן כדי שהבראוניז לא יתייבשו.

34156 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז טחינה וסילאןבראוניז טחינה וסילאןבראוניז טחינה וסילאןבראוניז טחינה וסילאן

בראוניז טחינה וסילאן

גולשים מכינים וממליצים:

שירי : “מתכון מוצלח מאוד וטעים!! חוסל, פעם הבאה אכין כפול…”

מיכל : “כל כך טעים !!!!!! תודה!!!!!”

שלומי : “ואו יצא לי מופלא וטעים!”

עדנה : “עושה את הבראוניז שוב ושוב
וחבל״ז”

תמר : “ניקי העוגה יצאה מדהימהה!!

מני : “מדהים ניקי אין עליך נטרף הכל”

דסי : “כנתי עכשיו לצליאקית שלי עם חצי כוס קמח קונדיטור…
יצא מעולה!!!!הטעם המרקם וכו’…
תודה על המתכון הנפלא…כמובן שנכנס מיידית למועדפים!”

לבנת : ” יצאה עוגה טעימה במיוחד..ממליצה!! תודה רבה!”

שירה : “מתכון מנצח לשבת קודש!!!
ממש ללקק את האצבעות!”

ש.י : “אפיתי את הבראוניז האלה בפעם המי יודע כמה…רק שהפעם נסתי עם קמח 100% כוסמין (ובתבנית גודל רגיל).
תקשיבי, זה יצא מדהים!
מרקם שוקולדי טעים ובריא, האורחים התענגו על כל ביס ואני על המחמאות….”

296
תגובות

  הרשם  
עדכן
תמר

האם זה נכון שאין בכלל במתכון חומר מתפיח כלשהו |(סודה לשתיה/א. אפיה)?

מור

הי ניקי, האם 1/3 כוס אגוזים זה לפני הריסוק או אחרי?

דבי

ניקי חג שמח,
זוהי העוגה האהובה והקבועה בבית בכל ימות השבוע.
אך הפעם אני רוצה להכין ולהקפיא (נערכת ליומולדת) האם אפשרי? ישר אחרי האפיה או שיתקרר לפני?
תודה ❤️

תמר

האמת שהתבאסתי.. הכנתי לערב חברים ויצא יותר מידי מתוק. נזרק לפח.

רינה

ניקי, תגידי את האמת. איזה יותר שווה? המתכון הזה או הבראוניז טחינה השני? לא משנה לי חלבי או פרווה

דורית

היי ניקי, באיזה גודל תבנית להשתמש?

דורית

היי ניקי, האם ניתן להכין בשתי תבניות אינגלישקייק והאם צריך לשנות את הכמויות?