בראוניז מגדל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז מגדל

בראוניז מגדל

אני והילדים השתעשענו במטבח, זה כיף לתת להם לשחק ולהכין עיגולים ובדרך לאכול כמה (הם קטנים אוכלים אותם מהר) הם בונים מגדלים טעימים ומה שנותר אם נותר זה מגיע למקרר לזמן מאוד קצר.. אין לכם סבלנות ? תחתכו ריבועים ולכל ריבוע תזליפו קצפת, פשוט קל וטעים.

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד חלב
70 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
70 ג’ קמח (חצי כוס)

קרם וניל:
שמנת מתוקה
כף גדושה אינסטנט וניל
כף סוכר

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף ביצים לערבב טוב ולהוסיף את הקמח לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות כ 25 דקות או שקיסם יוצא עם פירורים לחים ולהקפיא לשעתיים.

2. לקרוץ עיגולים קטנים יוצאים כ30 יחידות.
להקציף את מצרכי הקרם להזליף על 5 עיגולים ולשמור בהקפאה חצי שעה לכסות בעיגול להקפיא לכמה דקות ולהזליף שוב להקפיא לחצי שעה לכסות בעיגול האחרון להקפיא לחצי שעה ולהזליף פרח בסוף.

3. לאכול ישר מההקפאה, אפשר לפזר סוכריות לפני ההגשה אפשר לעשות את המגדל משתי קומות במקום שלוש.

3040 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז מגדלבראוניז מגדל

36
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

הי,
אני רוצה להכין את המגדלים החמודים האלו לשבת.
רק שאלה:
במצרכי הבסיס כתבת חצי כוס סוכר אבל בהוראות ההכנה זה לא רשום.
האם צריך? זה לא יהיה מתוק מידי?
ולגבי התבנית – יש לי גודל 21/27. זה טוב או שיצא נמוך מידי?
תודה!

הילה

ניקי היקרה,
האם ניתן להכין יום קודם?

שיר

אם אני רוצה רק את הבראוניז,לוותר על ההקפאה נכון?

נופר

היי ניקי אפשר להחליף את החמאה בשמן ואם כן בכמה?
תודה מראש

סיגל

היי ניקי כמה צריך שמנת מתוקה לקרם??

מיטל

הי ניקי!
את חושבת שהקצפת יכולה להתאים לפאי פירות?