בראוניז מגדל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז מגדל

בראוניז מגדל

אני והילדים השתעשענו במטבח, זה כיף לתת להם לשחק ולהכין עיגולים ובדרך לאכול כמה (הם קטנים אוכלים אותם מהר) הם בונים מגדלים טעימים ומה שנותר אם נותר זה מגיע למקרר לזמן מאוד קצר.. אין לכם סבלנות ? תחתכו ריבועים ולכל ריבוע תזליפו קצפת, פשוט קל וטעים.

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד חלב
70 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
2 ביצים
70 ג’ קמח (חצי כוס)

קרם וניל:
שמנת מתוקה
כף גדושה אינסטנט וניל
כף סוכר

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה להוסיף ביצים לערבב טוב ולהוסיף את הקמח לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות כ 25 דקות או שקיסם יוצא עם פירורים לחים ולהקפיא לשעתיים.

2. לקרוץ עיגולים קטנים יוצאים כ30 יחידות.
להקציף את מצרכי הקרם להזליף על 5 עיגולים ולשמור בהקפאה חצי שעה לכסות בעיגול להקפיא לכמה דקות ולהזליף שוב להקפיא לחצי שעה לכסות בעיגול האחרון להקפיא לחצי שעה ולהזליף פרח בסוף.

3. לאכול ישר מההקפאה, אפשר לפזר סוכריות לפני ההגשה אפשר לעשות את המגדל משתי קומות במקום שלוש.

8384 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז מגדלבראוניז מגדל

36
תגובות

  הרשם  
עדכן
מאיה

הי ניקי
המתכונים שלך מעולים !
האם אפשר להחליף את אינסטינג פודינג באבקת סוכר או משהו אחר?

blondi

היי ניקי..
נראה מעולה! אבל אוכלים את המגדל הזה? הוא לא מתפרק? חחח

לינוי

הבראוניז נראה מעלף!!אבל יש לי רק שוקולד מריר. אפשר להחליף במריר או שיצא מר?תודה

ר

מה הכמות שיוצאת מזה? לכמה אנשים את משערת שזה מספיק?

ש

ניקי להקפיא כשזה חם? לפני
החיתוך?

חוי

היי ניקי, אני ממש רוצה להכין את הבראוניז רק שאין לי תבנית מתאימה – באיזו עוד תבנית אפשר להכין אותם?

אבישי

המפיות יפות ניקיל’ה(-: