עוגת פאדג' שוקולד
עוגת שוקולד אבל לא סתם עוגת שוקולד אלא עוגת שוקולד לאוהבי השוקולד מסוג העוגות שמרגישים את השוקולד בכל ביס , היא עסיסית טעימה ומתחסלת במהירות. חבל לדבר עדיף ללכת להכין עוד עוגה כי אחת זה לא מספיקה בכלל או מראש להכין כפול זה עדיף.
אינגליש קייק
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה יחד עם החמאה, להכניס למיקרו ולהמיס לבלילה אחידה.
3. לערבב את הביצים והסוכר עם כף להוסיף לבלילת השוקולד לערבב עד שהכל אחיד ולהוסיף את השמנת, הקורנפלור, קמח והמלח, לערבב עד שהכל אחיד וחלק.
4. להעביר את העיסה לתבנית אינגליש קייק מעט לנער את התבנית ולהכניס לתנור.
*5. לאפות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר ולחתוך לפרוסות.
עוגה נהדרת שוקולדית ועסיסית.
גולשים מכינים וממליצים:
ריבקי : "בעלי ואני התמכרנו כליל למתכונים המהממים שלך…
הפאדג' שוקולד מככב אצלינו בקביעות."
תלי : "עוגה מעולה. קלה להכנה. העוגה המועדפת על נכדי. תודה על מתכון פשוט וטעים."
ורד : "וואו!! מושלם!! הוספתי ציפוי שוקולד ופשוט עוגה מעולה"
אבישג : "היי ניקי,למרות השעה המאוחרת חייבת לעדכן שזו עוגה מוצלחת וטעימה ביותר,המרתי את החמאה בשמן על מנת לקבל פרווה והיא פשוט מעולה וקלה,"
אוריה : "תודה ניקי יצא מעולה!!! לא מבינה איך לא הכנתי אותה עד היום"
צליל : "עוגה טעימה טעימה טעימה!!!! אני מתה על שוקולד והעוגה הזו קלעה בול!"
חפצי : "עשיתי פרווה עם שמן וריצ' ויצא פשוט שלמותתת ממש עונג שבת תודה לך ניקי המקסימה"
צ'יקה : "חיפשתי עוגה שוקולדית כזו..כמו שאת מתארת- בכל ביס שוקולד..עשיתי אתמול ויצא ממש ממש טעים טעים..צורף לספר המתכונים שלי. וגם זה היה אמור להיות לשבת..לא נראה לי שישאר עד אז…תודה על מתכון מוצלח"