עוגת פאדג’ שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת פאדג' שוקולד

עוגת פאדג' שוקולד

עוגת שוקולד אבל לא סתם עוגת שוקולד אלא עוגת שוקולד לאוהבי השוקולד מסוג העוגות שמרגישים את השוקולד בכל ביס , היא עסיסית טעימה ומתחסלת במהירות. חבל לדבר עדיף ללכת להכין עוד עוגה כי אחת זה לא מספיקה בכלל או מראש להכין כפול זה עדיף.

אינגליש קייק

מרכיבים:

100 ג’ שוקולד מריר
60 ג’ חמאה / 60 מ”ל שמן (רבע כוס)
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים בינוניות
60 מ”ל שמנת מתוקה (רבע כוס)
כף קורנפלור
70 ג’ קמח (חצי כוס)
קורט מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה יחד עם החמאה, להכניס למיקרו ולהמיס לבלילה אחידה.

3. לערבב את הביצים והסוכר עם כף להוסיף לבלילת השוקולד לערבב עד שהכל אחיד ולהוסיף את השמנת, הקורנפלור, קמח והמלח, לערבב עד שהכל אחיד וחלק.

4. להעביר את העיסה לתבנית אינגליש קייק מעט לנער את התבנית ולהכניס לתנור.

*5. לאפות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים. לקרר ולחתוך לפרוסות.

Chocolate fudge cake

עוגה נהדרת שוקולדית ועסיסית.

54320 צפיות 84 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פאדג' שוקולדעוגת פאדג' שוקולדעוגת פאדג' שוקולד

עוגת פאדג' שוקולדעוגת פאדג' שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

ריבקי : “בעלי ואני התמכרנו כליל למתכונים המהממים שלך…
הפאדג’ שוקולד מככב אצלינו בקביעות.”

תלי : “עוגה מעולה. קלה להכנה. העוגה המועדפת על נכדי. תודה על מתכון פשוט וטעים.”

ורד : “וואו!! מושלם!! הוספתי ציפוי שוקולד ופשוט עוגה מעולה”

אבישג : “היי ניקי,למרות השעה המאוחרת חייבת לעדכן שזו עוגה מוצלחת וטעימה ביותר,המרתי את החמאה בשמן על מנת לקבל פרווה והיא פשוט מעולה וקלה,”

אוריה : “תודה ניקי יצא מעולה!!! לא מבינה איך לא הכנתי אותה עד היום”

צליל : “עוגה טעימה טעימה טעימה!!!! אני מתה על שוקולד והעוגה הזו קלעה בול!”

חפצי : “עשיתי פרווה עם שמן וריצ’ ויצא פשוט שלמותתת ממש עונג שבת תודה לך ניקי המקסימה”

צ’יקה : “חיפשתי עוגה שוקולדית כזו..כמו שאת מתארת- בכל ביס שוקולד..עשיתי אתמול ויצא ממש ממש טעים טעים..צורף לספר המתכונים שלי. וגם זה היה אמור להיות לשבת..לא נראה לי שישאר עד אז…תודה על מתכון מוצלח”

739
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת טוב

היי ניקי…אשמח למענה לגבי שאלתי…האם זה דומה במרקם או בטעם לבראוניז?ועוד מישהי שאלה לגבי הזמן בתנור האם 40 דקות זה לא הרבה מידי לעוגה כזאת?

אפרת טוב

היי ניקי..האם העוגה הזאת דומה לבראוניז בטעם או במרקם?

עדי

עדיין חושבת שלא מתאים לשים את העוגה 45 דקות – זה נראה לי הרבה מידי. לכמה זמן אתן שמות?

עדי

תודה על המתכון!
קצת מסתבכת… לא עדיף לשים על חום נמוך יותר למשך פחות זמן? את הבראוניז שלך את שמה על 20 דקות…

מוריה

היי.
אפשר מיץ תפוזים במקום השמנת ?

מור

להקפיא ישר אחרי האפייה? כיצד הכי טוב להפשיר?

רגינה חת

היי ניקי,
קודם כל: תודה על המתכון 🙂
שאלה: האם ניתן להקפיא את העוגה לשבוע?