יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שוקולד

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

11 אוקטובר 2019
(Visited 1,952 times, 1 visits today)

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

יש כאן את כל הדברים שאני אוהבת בעוגה אחת, בראוניז שוקולד, קוביות תפוחים מתוקות ומעל הכל שכבת קצף רכה וטעימה, בכל ביס מקבלים את שלושת הטעמים אז איך אפשר לומר לא ? זהו שאי אפשר. מעולה!

מרכיבים:

2 ביצים
100 ג' שוקולד חלב / מריר
1/3 כוס שמן
100 ג' סוכר (חצי כוס)
70 ג' קמח (חצי כוס)

שכבת התפוחים:
3 תפוחים מקולפים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
חצי כוס מים

2 חלבונים
80 ג' סוכר (שליש כוס)

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות להרתיח מים וסוכר להוסיף את התפוחים לבשל כ 10 דקות לסנן מכל הנוזלים (חשוב) והניח על נייר סופג למספר דקות.

2. להמיס שוקולד ושמן להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת הקמח, להעביר לתבנית ולאפות כ 20 – 25 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לפזר את התפוחים על הבראוניז, להתחיל להקציף את החלבונים להוסיף סוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב וקצת קשה במשך מספר דקות.

4. להעביר לשקית זילוף ולהזליף על התפוחים להחזיר לתנור לחלק העליון לאפות במשך כמה דקות עד המרנג מקבל צבע.

הרשם
עדכן
72 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן