עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

הכנות:

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

יש כאן את כל הדברים שאני אוהבת בעוגה אחת, בראוניז שוקולד, קוביות תפוחים מתוקות ומעל הכל שכבת קצף רכה וטעימה, בכל ביס מקבלים את שלושת הטעמים אז איך אפשר לומר לא ? זהו שאי אפשר. מעולה!

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

מצרכים:

2 ביצים
100 ג’ שוקולד חלב / מריר
1/3 כוס שמן
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת התפוחים:
3 תפוחים מקולפים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חצי כוס מים

2 חלבונים
70 ג’ סוכר (שליש כוס)

 

אופן ההכנה:

1. להמיס שוקולד ושמן להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת הקמח.

2. להעביר לתבנית ולאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לחתוך את התפוחים לקוביות להרתיח מים וסוכר להוסיף את התפוחים לבשל כ 10 דקות ולסנן.

4. לפזר את התפוחים על הבראוניז.

5. להתחיל להקציף את החלבונים להוסיף סוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב וקצת קשה במשך כמה דקות.

6. להעביר לשקית זילוף ולהזליף על התפוחים להחזיר לתנור לחלק העליון לאפות במשך כמה דקות עד המרנג מקבל צבע.

398 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
טל

מה גודל התבנית המתאימה לכמויות שבמתכון?

1 3 4 5