עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

יש כאן את כל הדברים שאני אוהבת בעוגה אחת, בראוניז שוקולד, קוביות תפוחים מתוקות ומעל הכל שכבת קצף רכה וטעימה, בכל ביס מקבלים את שלושת הטעמים אז איך אפשר לומר לא ? זהו שאי אפשר. מעולה!

מרכיבים:

2 ביצים
100 ג’ שוקולד חלב / מריר
1/3 כוס שמן
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת התפוחים:
3 תפוחים מקולפים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חצי כוס מים

2 חלבונים
70 ג’ סוכר (שליש כוס)

הכנות:

1. להמיס שוקולד ושמן להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת הקמח.

2. להעביר לתבנית ולאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לחתוך את התפוחים לקוביות להרתיח מים וסוכר להוסיף את התפוחים לבשל כ 10 דקות ולסנן.

4. לפזר את התפוחים על הבראוניז.

5. להתחיל להקציף את החלבונים להוסיף סוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב וקצת קשה במשך כמה דקות.

6. להעביר לשקית זילוף ולהזליף על התפוחים להחזיר לתנור לחלק העליון לאפות במשך כמה דקות עד המרנג מקבל צבע.

2372 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

70
תגובות

  הרשם  
עדכן
שמחה

ניקי שבת שלום לא כתבת אופן ההכנה

טל

מה גודל התבנית המתאימה לכמויות שבמתכון?

1 3 4 5