

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג
יש כאן את כל הדברים שאני אוהבת בעוגה אחת, בראוניז שוקולד, קוביות תפוחים מתוקות ומעל הכל שכבת קצף רכה וטעימה, בכל ביס מקבלים את שלושת הטעמים אז איך אפשר לומר לא ? זהו שאי אפשר. מעולה!
הכנות:
1. להמיס שוקולד ושמן להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת הקמח.
2. להעביר לתבנית ולאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
3. לחתוך את התפוחים לקוביות להרתיח מים וסוכר להוסיף את התפוחים לבשל כ 10 דקות ולסנן.
4. לפזר את התפוחים על הבראוניז.
5. להתחיל להקציף את החלבונים להוסיף סוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב וקצת קשה במשך כמה דקות.
6. להעביר לשקית זילוף ולהזליף על התפוחים להחזיר לתנור לחלק העליון לאפות במשך כמה דקות עד המרנג מקבל צבע.
4692 צפיות 2 צפיות היום
ניקי בוקר טוב!
האם אפשר במקום המרנג למעלה “לרסס” קצפת מוכנה
ניקי שלום!
נהנים מכל מתכון שניסינו עד עכשו, וניסינו הרבה….
האם אפשר להוסיף בבישול התפוחים גם קינמון? ואם כן- כמה?
תודה רבה!
היי ניקי
העוגה נראית מפתה. האם אפשר למרוח את המרנג על התפוחים,
מבלי להשתמש בשקית זילוף?
תודה על מענה!
אפשר להמיר את התפוחים ,באפרסקים
תודה
הי ניקי באילו תפוחים את ממליצה להשתמש? באיזה חום מומלץ לכוון את התנור על מנת שהמרנג יהיה אפוי ואיך זה יתכן שכמה דקות הרי למרנג לוקח המון זמן…תודה רבה
בוקר טוב ניקי, ראשית חייבת להחמיא לך על המתכונים – כל מה שניסיתי: מעולה, נהנית מהאתר ומהמתכונים – כיף גדול.
באיזה גודל של תבנית לעשות את העוגה ? זו באמת תהיה עוגת השבת שלי…
תודה מראש על התשובה
יאמי…….נראה טעים מאד והתמונות יפות ומגרות