עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

הכנות:

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

יש כאן את כל הדברים שאני אוהבת בעוגה אחת, בראוניז שוקולד, קוביות תפוחים מתוקות ומעל הכל שכבת קצף רכה וטעימה, בכל ביס מקבלים את שלושת הטעמים אז איך אפשר לומר לא ? זהו שאי אפשר. מעולה!

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

מצרכים:

2 ביצים
100 ג’ שוקולד חלב / מריר
1/3 כוס שמן
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת התפוחים:
3 תפוחים מקולפים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חצי כוס מים

2 חלבונים
70 ג’ סוכר (שליש כוס)

 

אופן ההכנה:

1. להמיס שוקולד ושמן להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת הקמח.

2. להעביר לתבנית ולאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לחתוך את התפוחים לקוביות להרתיח מים וסוכר להוסיף את התפוחים לבשל כ 10 דקות ולסנן.

4. לפזר את התפוחים על הבראוניז.

5. להתחיל להקציף את החלבונים להוסיף סוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב וקצת קשה במשך כמה דקות.

6. להעביר לשקית זילוף ולהזליף על התפוחים להחזיר לתנור לחלק העליון לאפות במשך כמה דקות עד המרנג מקבל צבע.

593 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
טוני

ניקי 🙂 כתמיד המתכון (ושאר המתכונים) קל ונפלא להכנה
הכנתי את העוגה הזו עכשיו 🙂 יצאה שילוב ממש מעניין של הבראוניז והפירות והמרנג!
שיניתי במקצת- שמתי תפוח אחד, חופן משמשים ותאנים מיובשות 🙂 יצא מדהים!!
תודה

יסמין

באיזה תבנית צריך להשתמש?

בת ציון

ניקי, צהריים טובים.
הכנתי את העוגה בתבנית חד פעמית 19X30
התפוחים לא יצאו צפופים והקצף לא כזה גבוה כמו שלך, מה יכולה להיות הסיבה?

אמא של טלי

היי ניקי- לפי התגובות והמראה של העוגה נראה לי השאלה מיותרת… כי היא תגמר בשניות
אבל בשביל ההשתדלות של הדיאטה 🙂
אפשר להקפיא?

עידית

האם צריך לקלף את התפוחים ? תודה

יעל

את השוקולד והשמן להמיס ביחד ? או קודם את השוקולד ואז להוסיף את הזמן ? והאם אפשר במיקרו ? כמה זמן אם כן ?
תודה רבה מראש

שיר

היי ניקי מה שלומך ?
נראה נהדר!
אנו רוצה להכין ולקחת איתי לנסיעה של שעה וחצי
אפשרי ?
תודה
שיר