

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג
יש כאן את כל הדברים שאני אוהבת בעוגה אחת, בראוניז שוקולד, קוביות תפוחים מתוקות ומעל הכל שכבת קצף רכה וטעימה, בכל ביס מקבלים את שלושת הטעמים אז איך אפשר לומר לא ? זהו שאי אפשר. מעולה!
הכנות:
1. להמיס שוקולד ושמן להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת הקמח.
2. להעביר לתבנית ולאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
3. לחתוך את התפוחים לקוביות להרתיח מים וסוכר להוסיף את התפוחים לבשל כ 10 דקות ולסנן.
4. לפזר את התפוחים על הבראוניז.
5. להתחיל להקציף את החלבונים להוסיף סוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב וקצת קשה במשך כמה דקות.
6. להעביר לשקית זילוף ולהזליף על התפוחים להחזיר לתנור לחלק העליון לאפות במשך כמה דקות עד המרנג מקבל צבע.
4693 צפיות 3 צפיות היום
ניקי 🙂 כתמיד המתכון (ושאר המתכונים) קל ונפלא להכנה
הכנתי את העוגה הזו עכשיו 🙂 יצאה שילוב ממש מעניין של הבראוניז והפירות והמרנג!
שיניתי במקצת- שמתי תפוח אחד, חופן משמשים ותאנים מיובשות 🙂 יצא מדהים!!
תודה
באיזה תבנית צריך להשתמש?
ניקי, צהריים טובים.
הכנתי את העוגה בתבנית חד פעמית 19X30
התפוחים לא יצאו צפופים והקצף לא כזה גבוה כמו שלך, מה יכולה להיות הסיבה?
היי ניקי- לפי התגובות והמראה של העוגה נראה לי השאלה מיותרת… כי היא תגמר בשניות
אבל בשביל ההשתדלות של הדיאטה 🙂
אפשר להקפיא?
האם צריך לקלף את התפוחים ? תודה
את השוקולד והשמן להמיס ביחד ? או קודם את השוקולד ואז להוסיף את הזמן ? והאם אפשר במיקרו ? כמה זמן אם כן ?
תודה רבה מראש
היי ניקי מה שלומך ?
נראה נהדר!
אנו רוצה להכין ולקחת איתי לנסיעה של שעה וחצי
אפשרי ?
תודה
שיר