

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג
יש כאן את כל הדברים שאני אוהבת בעוגה אחת, בראוניז שוקולד, קוביות תפוחים מתוקות ומעל הכל שכבת קצף רכה וטעימה, בכל ביס מקבלים את שלושת הטעמים אז איך אפשר לומר לא ? זהו שאי אפשר. מעולה!
הכנות:
1. להמיס שוקולד ושמן להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת הקמח.
2. להעביר לתבנית ולאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.
3. לחתוך את התפוחים לקוביות להרתיח מים וסוכר להוסיף את התפוחים לבשל כ 10 דקות ולסנן.
4. לפזר את התפוחים על הבראוניז.
5. להתחיל להקציף את החלבונים להוסיף סוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב וקצת קשה במשך כמה דקות.
6. להעביר לשקית זילוף ולהזליף על התפוחים להחזיר לתנור לחלק העליון לאפות במשך כמה דקות עד המרנג מקבל צבע.
4694 צפיות 4 צפיות היום
שלום,
אשמח אם תוכלי לתת לי טיפ איך לחתוך שיצא יפה. (זה לאירוע)
אשמח להכוונה של איזה תפוחים (סליחה מראש, אבל בבקשה אל תעני לי “איזה שאת רוצה”…). אני חייבת שזה יצא מושלם ליומולדת של בעלי 🙂
אני פשוט יודעת שיש תפוחים ויש תפוחים…
ותודה ממש ממש על מתכונייך המעלפים ☺
הי ניקי, יצא מושלם!! כולם במשפחתי התלהבו כולל החברות של הבת שלי שבאו לקפה…אי אפשר ליפול עם המתכונים שלך 🙂
יצא מושלם! כולם אצלי בבית התלהבו כולל חברות של הבת שלי שבאו לקפה…המתכונים שך אף פעם לא מאכזבים ❤
הייי ניקי. רצייתי לשאול איזה תבנית לעשות את זה?
היי ניקי
מתאים לשים גם אגוזים בעוגה?
אם כן כמה ואיפה?
תודה!
היי ניקי . הבראוניז כבר בתנור והתפוחים בבישול. אם להעביר אותם חמים לתבנית ?