עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

הכנות:

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

יש כאן את כל הדברים שאני אוהבת בעוגה אחת, בראוניז שוקולד, קוביות תפוחים מתוקות ומעל הכל שכבת קצף רכה וטעימה, בכל ביס מקבלים את שלושת הטעמים אז איך אפשר לומר לא ? זהו שאי אפשר. מעולה!

עוגת בראוניז תפוחים עם מרנג

מצרכים:

2 ביצים
100 ג’ שוקולד חלב / מריר
1/3 כוס שמן
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת התפוחים:
3 תפוחים מקולפים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
חצי כוס מים

2 חלבונים
70 ג’ סוכר (שליש כוס)

 

אופן ההכנה:

1. להמיס שוקולד ושמן להוסיף סוכר ביצים אחת אחרי השנייה ואת הקמח.

2. להעביר לתבנית ולאפות כ 15 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

3. לחתוך את התפוחים לקוביות להרתיח מים וסוכר להוסיף את התפוחים לבשל כ 10 דקות ולסנן.

4. לפזר את התפוחים על הבראוניז.

5. להתחיל להקציף את החלבונים להוסיף סוכר באיטיות ולהקציף לקצף יציב וקצת קשה במשך כמה דקות.

6. להעביר לשקית זילוף ולהזליף על התפוחים להחזיר לתנור לחלק העליון לאפות במשך כמה דקות עד המרנג מקבל צבע.

666 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

68
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפ

שלום,
אשמח אם תוכלי לתת לי טיפ איך לחתוך שיצא יפה. (זה לאירוע)

ענב הלפרין

אשמח להכוונה של איזה תפוחים (סליחה מראש, אבל בבקשה אל תעני לי “איזה שאת רוצה”…). אני חייבת שזה יצא מושלם ליומולדת של בעלי 🙂
אני פשוט יודעת שיש תפוחים ויש תפוחים…
ותודה ממש ממש על מתכונייך המעלפים ☺

יונת סתיו

הי ניקי, יצא מושלם!! כולם במשפחתי התלהבו כולל החברות של הבת שלי שבאו לקפה…אי אפשר ליפול עם המתכונים שלך 🙂

יונת סתיו

יצא מושלם! כולם אצלי בבית התלהבו כולל חברות של הבת שלי שבאו לקפה…המתכונים שך אף פעם לא מאכזבים ❤

שרה לוי

הייי ניקי. רצייתי לשאול איזה תבנית לעשות את זה?

מיטל

היי ניקי
מתאים לשים גם אגוזים בעוגה?
אם כן כמה ואיפה?
תודה!

מורן

היי ניקי . הבראוניז כבר בתנור והתפוחים בבישול. אם להעביר אותם חמים לתבנית ?