מאפינס גבינה וניל
אני אוהבת עוגות שמגיעות באריזות קטנות, אפשר לנשנש כל הזמן כי זה כל כך טעים. הגבינה והווניל משתלבים ביחד ואי אפשר להפסיק לאכול רק עוד ביס אחד קטן ועוד מאפינס אחד לטעום.
10 מאפינס גדולים
מרכיבים:
3 ביצים
200 ג' סוכר (כוס)
3/4 כוס גבינה לבנה
3/4 כוס שמן
כף אבקת אינסטנט וניל
270 ג' קמח תופח (2 כוסות פחות כף אחת)
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר תוך כדי הקצפה להוסיף את הגבינה להקציף לבלילה אחידה להוסיף שמן ואת שאר המצרכים.
2. למלא את שקעים עד 3/4 גובה ולאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס זהובים ויפים.