


מאפינס גבינה וניל
אני אוהבת עוגות שמגיעות באריזות קטנות, אפשר לנשנש כל הזמן כי זה כל כך טעים. הגבינה והווניל משתלבים ביחד ואי אפשר להפסיק לאכול רק עוד ביס אחד קטן ועוד מאפינס אחד לטעום.
10 מאפינס גדולים
מרכיבים:
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס גבינה לבנה
3/4 כוס שמן
כף אבקת אינסטנט וניל
270 ג’ קמח תופח (2 כוסות פחות כף אחת)
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר תוך כדי הקצפה להוסיף את הגבינה להקציף לבלילה אחידה להוסיף שמן ואת שאר המצרכים.
2. למלא את שקעים עד 3/4 גובה ולאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס זהובים ויפים.
45813 צפיות 5 צפיות היום
צהריים טובים
יש לי 2 גביעים של דנונה בטעם וניל 130 גרם אפשר לשים במקום הגבינה
היי ניקי,
במה אפשר להחליף את הגבינה למאפינס פרווה?
תודה רבה, אין על המתכונים שלך!
אימאאא אליפות. כל כך קל, הוספתי קצפת ותותים מעל כל מאפינס. להיט. כמו כל מתכון שלך שעשיתי
האם אפשר לאפות בתבנית? ואם כן, באיזה גודל?
היי ניקי,
האם המאפינס יכולים לשרוד טיסה ללא קירור? מחפשת מה להכין לילדים לאחר הטיסה עד שנגיע למלון. אם יש לך מתכונים נוספים אשמח.
תודה רבה
כרגיל מתכון פצצה, אפילו לבררנים…
שאלני אם נשארה לי שמנת חמוצה בבית היא יכולה להחליף את הגבינה?
נשארו לי רק שני ביצים, לחלק כמויות לשלוש או להשאיר את המתכון כמו שהוא?