


מאפינס גבינה וניל
אני אוהבת עוגות שמגיעות באריזות קטנות, אפשר לנשנש כל הזמן כי זה כל כך טעים. הגבינה והווניל משתלבים ביחד ואי אפשר להפסיק לאכול רק עוד ביס אחד קטן ועוד מאפינס אחד לטעום.
10 מאפינס גדולים
מרכיבים:
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס גבינה לבנה
3/4 כוס שמן
כף אבקת אינסטנט וניל
270 ג’ קמח תופח (2 כוסות פחות כף אחת)
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר תוך כדי הקצפה להוסיף את הגבינה להקציף לבלילה אחידה להוסיף שמן ואת שאר המצרכים.
2. למלא את שקעים עד 3/4 גובה ולאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס זהובים ויפים.
45763 צפיות 24 צפיות היום
אפשר יהיה להוסיף לדעתך חתיכות תותים?
הייתה לי גבינה במקרר שאוטוטו היא פג תוקף נכנסתי מהר לאפליקציה לחפש מה לעשות איתה…
יצא טעיםםםם הקטנה שלי חיסלה אחד ורצתה עודד
תודה יקירתי
הי ניקי…חובה להקציף או שאפשר במטרפה ידנית?
הי ניקי,
אפשר במקום גבינה לבנה לשים שמנת מתוקה ?
נגמר הסוכר הלבן
דמררה הולך?
ניקי זה אמור לצאת נוזלי כזה קצת מבפנים?
אגב הם נפלו לי מה הסיבה? אפיתי אותם 20 דקות , אבל הטעם יצא מאד טעים
בתבניות אישיות אלומיניום של מאפינס זה בסדר?