


כעכים מתוקים
אתם מכירים את הכעכים הרגילים נכון ? אז הפעם התחשק לי להכין כעכים מתוקים. יצאה הפתעה יפה רגילים אצלי למלוחים ופתאום הטעם מתוק ואני אומר לכם משהו הם ממכרים בדיוק כמו הרגילים יאללה לעבודה
40 כעכים
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק חלק, ליצור כעכים, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהתחתית זהובה.
31186 צפיות 6 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
רעות : “עשיתי במולטיקייק בתבנית של דואונטס ויצא מושלם!!!!!!!!!!”
תודה על אתר מדהים!!
מה גודל הכעכים? קטנטנים כמו בייגלה? או גדולים כמו בייגל?
יש אפשרות לעשות את המתכון הזה לכעכים מתוקים ופשוט לשים מלח ולא סוכר? פשוט במתכון של הכעכים מלוחים אין תחליף לחמאה ולמחמאה
הי ניקי,
האם אפשר להכין מהבצק הזה עוגיות עם חותכני עוגיות?
אני רוצה להכין עם הילדים עוגיות בצורות אבל רוצה מתכון עם שמן..
אפשר עם מים ?
הכנתי, יצא מוצלח במיוחד!! תודה.
האם קמח רגיל או תופח?