כעכים מתוקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כעכים מתוקים

כעכים מתוקים

אתם מכירים את הכעכים הרגילים נכון ? אז הפעם התחשק לי להכין כעכים מתוקים. יצאה הפתעה יפה רגילים אצלי למלוחים ופתאום הטעם מתוק ואני אומר לכם משהו הם ממכרים בדיוק כמו הרגילים יאללה לעבודה

40 כעכים

מרכיבים:

400 ג’ קמח (3 כוסות פחות 2 כפות)
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית תמצית וניל
חצי כוס שומשום
ביצה
חצי כוס שמן
1/3 כוס מיץ תפוזים + 2 כפות נוספות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק, ליצור כעכים, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהתחתית זהובה.

23367 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כעכים מתוקיםכעכים מתוקיםכעכים מתוקים

גולשים מכינים וממליצים:

רעות : “עשיתי במולטיקייק בתבנית של דואונטס ויצא מושלם!!!!!!!!!!”

72
תגובות

  הרשם  
עדכן
אהובה

הי ניקי בוקר טוב
לעבד את הבצק ביד או במיקסר?

תודה

מוריה

כמובן שהתכוונתי מה לעשות ע ם הביצה.. @-:

מוריה

היי ניקי,

אם אני רוצה לעשות חצי כמות, מה לעשות אם הביצה??
וכדי שלא יהיו אי הבנות – בפעם הראשונה אני תמיד מנסה בכמויות קטנות – לא בגלל שאני לא סומכת עלייך, אלא בגלל שאני לא סומכת עליי וגם רוצה לוודא שיש קליינטורה, ואני לא נתקעת אח”כ עם 30 עוגיות..
תודה מראש יקירה.

רויטל

הי ניקי! ניסיתי אתמול והן יצאו מעולות. ממש טעים.
אבל היה לי מאד קשה לעבוד עם הבצק… אם הרטבתי את הידיים הוא נהיה ממש דביק ואם לא הרטבתי הוא התפורר. היה לי מאד קשה ליצור ממנו “נחש” כדי להכין את הכעכים. איפה טעיתי? הצורה של הכעכים בתמונות שלך ממש יפים!
תודה!

אורטל

ניקי יצא מעולה חבל שלא הכפלתי כמויות מראש !!!!

דקלה

ניקי היי עכשיו בתנור…. לפי טעימה מהבצק הוך להיות לנו טעים בזכותך ! המון תודה המשך יום נעים 🙂

מעריצה מס׳ 1

הי ניקי…
מה אפשר לשים במקום מיץ תפוזים?
קמח רגיל ללא אבקת אפייה?
העוגיות יוצאות קצת רכות מהתנור?
תודההההה

1 2 3 5