כעכים מתוקים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כעכים מתוקים

כעכים מתוקים

אתם מכירים את הכעכים הרגילים נכון ? אז הפעם התחשק לי להכין כעכים מתוקים. יצאה הפתעה יפה רגילים אצלי למלוחים ופתאום הטעם מתוק ואני אומר לכם משהו הם ממכרים בדיוק כמו הרגילים יאללה לעבודה

40 כעכים

מרכיבים:

400 ג’ קמח (3 כוסות פחות 2 כפות)
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית תמצית וניל
חצי כוס שומשום
ביצה
חצי כוס שמן
1/3 כוס מיץ תפוזים + 2 כפות נוספות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק חלק, ליצור כעכים, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהתחתית זהובה.

23304 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כעכים מתוקיםכעכים מתוקיםכעכים מתוקים

גולשים מכינים וממליצים:

רעות : “עשיתי במולטיקייק בתבנית של דואונטס ויצא מושלם!!!!!!!!!!”

72
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

הבת שלי הכינה,יצא מעולה!

ים

ניקי יקירה. מקווה ששלומך טוב.
עשיתי את הכעכים ויצאו מצויינים.
אפיתי אותם קצת יותר מידי אבל מכיוון שאצלי אוהבים קריספי אז זה עבר בשלום+
אפילו צילמתי…(:
נ.ב. פיזרתי מעל אבקת סוכר וזה הוסיף גם למראה וגם לטעם..
תודה תודה תודה

נופר

היי ניקי. באיזה כוסות השתמשת? כוסות מדידה?

שרון

היי ניקי ניתן להמיר בחצי מהכמות הבצק קוקוס במקום שומשום? באלי להכין עם הבנות.. תודה רבה אלופה

שיראל

ניקי, נראה לי ששמתי יותר מידי נוזלים.. הבצק יצא דביק ממש.
מה לעשות?

תמי

הי ניקי, שאלה דחופה, אין לי מיץ תפוזים- אפשר מים או חלב? תודה!!!

רעות

היי ניקי,

האם יוצרים את הכעכים בידיים או באמצעות זילוף הבצק?

תודה,
רעות.