


כעכים מתוקים
אתם מכירים את הכעכים הרגילים נכון ? אז הפעם התחשק לי להכין כעכים מתוקים. יצאה הפתעה יפה רגילים אצלי למלוחים ופתאום הטעם מתוק ואני אומר לכם משהו הם ממכרים בדיוק כמו הרגילים יאללה לעבודה
40 כעכים
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק חלק, ליצור כעכים, חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות או עד שהתחתית זהובה.
31297 צפיות 3 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
רעות : “עשיתי במולטיקייק בתבנית של דואונטס ויצא מושלם!!!!!!!!!!”
ניקי שלום רב,
האם יש לך מתכונים לעוגיות ללא סוכר?
תודהעירית
האם הכעכים יוצאים רכים או כשנותנים ביס הם מתפוררים? אני מאוד רוצה שיצאו רכים ולא כמו שנותנים ביס מעוגיה
שלום ניקי,
הכנתי את העוגיות היום
יצא כל כך טעים! מתכון גאוני! לא להאמין שזה עם שמן….
תודה רבה!
תענוג החלטתי להוסיף מעט צימוקים נראה לי שיהיה מעניין..
הייי
אפשר להוסיף משהו אחר במקום שומשום?
סוכריות ציבעוניות?
בא לי שזה יהיה צבעוני..אפשרי?
תודה:)
ניקי שלום, יש גרסה לכעכים מלוחים, על בסיס שמן?
לא התפרסמה התגובה שלי..יצא מעולה!