עוגת ביסקוויטים אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת ביסקוויטים אפויה

עוגת ביסקוויטים אפויה

כשאומרים עוגת ביסקוויטים מה הדבר הראשון שעולה לכם לראש ? עוגה קרה בדרך כלל, עם קרם, עוגת שכבות. טוב זה לא המתכון הזה אלא משהו בכלל. עוגת ביסקוויטים אפויה, בכלל ביסקוויטים ושוקולד זה שילוב מעולה.

תבנית בינונית

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים גרוסים (כוס וחצי)
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
חצי כוס א. שוקולית
חצי כוס שמן
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים / טחונים
1/3 כפית קינמון

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות, לערבב את כל המצרכים לאפות כ 30 דקות או שקיסם יוצא עם פירורים לחים, להקפיא לשעתיים ולחתוך לקוביות עם סכין חדה ובזהירות.

27559 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת ביסקוויטים אפויה

גולשים מכינים וממליצים:

שני : “ניקי בזכותך התחלתי להעיז במטבח. בן זוגי אמר שיצאה לי עוגה טעימה כמו של אמא שלו. זו המחמאה הכי מדהימה שיכולתי לקבל.”

160
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדס

היי טליה,
האם ניתן להשתמש בפתי בר שאיבדו את הפריכות שלהם?
או שיש לך רעיון אחר ומתאים יותר?

1 9 10 11