עוגת ביסקוויטים אפויה
כשאומרים עוגת ביסקוויטים מה הדבר הראשון שעולה לכם לראש ? עוגה קרה בדרך כלל, עם קרם, עוגת שכבות. טוב זה לא המתכון הזה אלא משהו בכלל. עוגת ביסקוויטים אפויה, בכלל ביסקוויטים ושוקולד זה שילוב מעולה.
תבנית בינונית
מרכיבים:
150 ג' ביסקוויטים גרוסים (כוס וחצי)
200 ג' סוכר (כוס)
3 ביצים
חצי כוס א. שוקולית
חצי כוס שמן
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים / טחונים
1/3 כפית קינמון
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות, לערבב את כל המצרכים לאפות כ 30 דקות או שקיסם יוצא עם פירורים לחים, להקפיא לשעתיים ולחתוך לקוביות עם סכין חדה ובזהירות.
גולשים מכינים וממליצים:
שני : "ניקי בזכותך התחלתי להעיז במטבח. בן זוגי אמר שיצאה לי עוגה טעימה כמו של אמא שלו. זו המחמאה הכי מדהימה שיכולתי לקבל."