עוגת ביסקוויטים אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת ביסקוויטים אפויה

עוגת ביסקוויטים אפויה

כשאומרים עוגת ביסקוויטים מה הדבר הראשון שעולה לכם לראש ? עוגה קרה בדרך כלל, עם קרם, עוגת שכבות. טוב זה לא המתכון הזה אלא משהו בכלל. עוגת ביסקוויטים אפויה, בכלל ביסקוויטים ושוקולד זה שילוב מעולה.

תבנית בינונית

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים גרוסים (כוס וחצי)
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
חצי כוס א. שוקולית
חצי כוס שמן
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים / טחונים
1/3 כפית קינמון

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות, לערבב את כל המצרכים לאפות כ 30 דקות או שקיסם יוצא עם פירורים לחים, להקפיא לשעתיים ולחתוך לקוביות עם סכין חדה ובזהירות.

23546 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת ביסקוויטים אפויה

גולשים מכינים וממליצים:

שני : “ניקי בזכותך התחלתי להעיז במטבח. בן זוגי אמר שיצאה לי עוגה טעימה כמו של אמא שלו. זו המחמאה הכי מדהימה שיכולתי לקבל.”

156
תגובות

  הרשם  
עדכן
בתאל

תודה ניקי!!
מצאתי תבנית פיירקס יחסית קטנה..

בתאל

את חושבת שמתאים להוסיף שוקולד ציפס?

בתאל

יש לי ממש קצת יותר קטנה ממנה…מהרגילה אלומניום
או שיש לי תבנית עגולה של פאי יחסית נמוכה קוטר 24 מה עדיף מבינהם?

בתאל

שלום ניקי…
המתכון נראה ממש טעים!!
לגבי הגודל של התבנית…אפשר להשתמש בגודל הרגיל של תבנית אלומיניום חד”פ?

שירה

היי ניקי, מתכון פצצה! לשמור בהקפאה, או רק לאותם השעתיים הבודדות?

חיה

האם אין קמח בעוגה?

ורד

הבן בן 8 הכין לבד את המתכון עם ביסקוויטים שוקולד פשוט משדרג את העוגה הנפלאה , המהירה והכל כך טעימה. תודה לך ניקי.

1 4 5 6 7 8 10