עוגת ביסקוויטים אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת ביסקוויטים אפויה

עוגת ביסקוויטים אפויה

כשאומרים עוגת ביסקוויטים מה הדבר הראשון שעולה לכם לראש ? עוגה קרה בדרך כלל, עם קרם, עוגת שכבות. טוב זה לא המתכון הזה אלא משהו בכלל. עוגת ביסקוויטים אפויה, בכלל ביסקוויטים ושוקולד זה שילוב מעולה.

תבנית בינונית

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים גרוסים (כוס וחצי)
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
חצי כוס א. שוקולית
חצי כוס שמן
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים / טחונים
1/3 כפית קינמון

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות, לערבב את כל המצרכים לאפות כ 30 דקות או שקיסם יוצא עם פירורים לחים, להקפיא לשעתיים ולחתוך לקוביות עם סכין חדה ובזהירות.

23588 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת ביסקוויטים אפויה

גולשים מכינים וממליצים:

שני : “ניקי בזכותך התחלתי להעיז במטבח. בן זוגי אמר שיצאה לי עוגה טעימה כמו של אמא שלו. זו המחמאה הכי מדהימה שיכולתי לקבל.”

156
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירלי

היי ניקי 🙂
יש לי תבניות 26×21
או אינגליש קייק… זה בסדר??

יעל

עוגת האילותרים..
לא היו לי מספיק ביסקוויטים אז שילבתי בית פתי בר שוקולד לעוגיות לוטוס לעוגיות קרמל.. במקום אגוזים שמתי קוקוס וקצת שוקולדצ’יפס והיו לי רק 2 כפות שוקולית אז השלמתי עם קקאו.
בקיצור כל הניסויים והשאלות שנשאלו כאן בוצעו על עוגה אחת קלה וטעימה טעימה!!
תודה ניקי

רק אציין שהכל נעשה לפי הכמויות המדויקות שבמתכון

רונית

ועוד שאלה…כמה זמן אחרי יציאת העוגה מהתנור מכניסים להקפאה?

רונית

האם אבקת סוכר מתאימה מלמעלה?

גלית

מה הכוונה “תבנית בינונית”?? איזה גודל בדיוק?

אפרת

היי, אם הכמות קצת גדולה לי, הגיוני להשאיר פשוט חצי בהקפאה ולהפשיר כמה ימים אחריי? לא יהרוס את העוגה?

נועה

במקום אגוזים או שקדים אפשר לשים 1/3 כוס קוקוס? או משהו אחר?