עוגת ביסקוויטים אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת ביסקוויטים אפויה

עוגת ביסקוויטים אפויה

כשאומרים עוגת ביסקוויטים מה הדבר הראשון שעולה לכם לראש ? עוגה קרה בדרך כלל, עם קרם, עוגת שכבות. טוב זה לא המתכון הזה אלא משהו בכלל. עוגת ביסקוויטים אפויה, בכלל ביסקוויטים ושוקולד זה שילוב מעולה.

תבנית בינונית

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים גרוסים (כוס וחצי)
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
חצי כוס א. שוקולית
חצי כוס שמן
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים / טחונים
1/3 כפית קינמון

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות, לערבב את כל המצרכים לאפות כ 30 דקות או שקיסם יוצא עם פירורים לחים, להקפיא לשעתיים ולחתוך לקוביות עם סכין חדה ובזהירות.

23541 צפיות 28 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת ביסקוויטים אפויה

גולשים מכינים וממליצים:

שני : “ניקי בזכותך התחלתי להעיז במטבח. בן זוגי אמר שיצאה לי עוגה טעימה כמו של אמא שלו. זו המחמאה הכי מדהימה שיכולתי לקבל.”

156
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

הכנתי את העוגה לשבת ויצא מעולה! החלפתי את האגוזים בשוקולד-צ’יפס ויצא ממש טעים! דרך נהדרת לסיים את כל הביסקוויטים לפני פסח 🙂

רות וולפיש

אפשר קקאו במקום שוקולית?

הודיה

שלום ניקי, אני רוצה להכפיל את הכמות. האם להכפיל את כל המצרכים פי 2?
תודה רבה.

דיקלה

הי ניקי, מה שלומך? רציתי לשאול אותך, האם, לדעתך, ניתן להחליף את האגוזים בקוקוס? תודה יקירה!

רחל פ

ניקי שלום אני צריכה להכין עוגה עם תבנית גדולה לביהס ליום שישי(סיום מחצית) בד”כ אני מכינה עוגת שוקולד גדולה לפי המתכון שלך החלטתי לשנות ולהכין עוגה מסוג זה. האם עלי להכפיל את הכמויות..? והאם אפשר לוותר על קינמון ואגוזים? לא כל הילדים אוהבים
תודה רחל פ

/
.

סימה

חבר’ה עוגה אליפות!!
שווה לנסות ולגוון קצת. ממש מדהימה עם טעם עשיר!!

אלה בורשטיין

היי ניקי. האם ניתן לחתוך מיד אחרי שהעוגה יוצאת מהתנור ומתקררת? האם זה בסדר?