עוגת ביסקוויטים אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת ביסקוויטים אפויה

עוגת ביסקוויטים אפויה

כשאומרים עוגת ביסקוויטים מה הדבר הראשון שעולה לכם לראש ? עוגה קרה בדרך כלל, עם קרם, עוגת שכבות. טוב זה לא המתכון הזה אלא משהו בכלל. עוגת ביסקוויטים אפויה, בכלל ביסקוויטים ושוקולד זה שילוב מעולה.

תבנית בינונית

מרכיבים:

150 ג’ ביסקוויטים גרוסים (כוס וחצי)
200 ג’ סוכר (כוס)
3 ביצים
חצי כוס א. שוקולית
חצי כוס שמן
1/3 כוס אגוזי מלך גרוסים / טחונים
1/3 כפית קינמון

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות, לערבב את כל המצרכים לאפות כ 30 דקות או שקיסם יוצא עם פירורים לחים, להקפיא לשעתיים ולחתוך לקוביות עם סכין חדה ובזהירות.

27561 צפיות 42 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת ביסקוויטים אפויה

גולשים מכינים וממליצים:

שני : “ניקי בזכותך התחלתי להעיז במטבח. בן זוגי אמר שיצאה לי עוגה טעימה כמו של אמא שלו. זו המחמאה הכי מדהימה שיכולתי לקבל.”

160
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת

היי ניקי. רציתי לדעת כמות בגרם/מ״ל של השוקולית והשמןתודה

יפית

היי ניקי כמה זה כוס פתי בר? שרוול אחד גרוס?

רעיה

הי ניקי,
האם לדעתך אפשר להוסיף לעוגה קצת חמאת בוטנים? (באלי את השילוב של השוקולית עם הבוטנים)
ואם כן כמה ואם להפחית בביצים או בשמן במקום?

יעקב

ניקי
האם לדעתך אפשר להשתמש בפתי בר לבן כשאין פתי בר שוקולד ?

חמוטל

ניסיתי לא הצליח לי עשיתי לפי ההוראות ומשום מה לא יצליח

תמר

יצא מהתנור ונראה טוב:-)
להקפיא מיד כשחם?

:)

היי ניקי:)
שלחתי אתמול תגובה כנראה לא נשלחה.. תבנית פיירקס 20*30 תתאים?
ד״א האפליקציה לא עובדת לי