עוגת תפוזים גדולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת תפוזים גדולה

עכשיו אני רוצה להתלהב למה ככה מגיע לי, עבדתי על העוגה הזאת כמה שעות והיא יצאה מדהימה בטירוף. וידוי אישי כשסיימתי את העוגה אני לא האמנתי שאני הכנתי אותה היא יצאה מושלמת,
בדיוק כמו שהבן שלי רצה. אז יום הולדת שמח ילד מקסים שלי

גודל תבנית: 30X40

מרכיבים:

8 ביצים
כוס וחצי מיץ תפוזים
440 ג` סוכר (2 כוסות + 2 כפות)
560 ג` קמח תופח (4 כוסות)
240 מ”ל שמן (כוס)
2 כפות גדושות שוקולית

קרם שוקולד:
250 מ”ל שמנת מתוקה (חבילה)
200 ג` שוקולד מריר (2 חבילות)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף במהירות גבוהה כ 5 דקות לקרם תפוח וצהבהב.

3. להנמיך את המהירות ולהוסיף את שאר המצרכים, את הקמח להוסיף בסוף ואתת אבקת השוקולית להשאיר בצד.

4. להוציא כוס מהעיסה ולערבב עם האבקת שוקולית.

5. לשמן את התבנית לשפוך את התערובת הבהירה את התבנית, מעל לשפוך את התערובת הכהה ששמרנו בצד. לערבב מעט וליצור צורות, הכוונה שישארו שני הצבעים ולכן לא לערבב יותר מידי.

6. לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא נקי. לצנן.

7. אפשרויות:
ניתן לוותר על השוקולית ולהכין עוגת תפוזים, אפשר להגיש אותה כמו שהיא או להכין קרם שוקולד ששמים על העוגה ברגע שהיא יוצאת מהתנור.

*8. הכנת קרם שוקולד: לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בקערה, לחמם סיר קטן עם השמנת ולהביא לסף רתיחה, לצקת את השמנת על קוביות השוקולד ולערבב עד שהכל אחיד. עכשיו אפשר לצקת על העוגה באופן שווה.

15664 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים גדולה

עוגת תפוזים גדולה

גולשים מכינים וממליצים:

צ׳וצ׳ה : “תודה רבה!
היה כיף להכין והכי כיף היה שכולם אהבו :)”

חלי : ” אני חוזרת לעדכן שהעוגה יצאה ממש טעימה.רכה, עסיסית והשילוב של תפוזים ושוקולד נפלא! עוגה הרבה יותר מוצלחת מעוגות השוקולד שמככבות בימי הולדת.”

עדי : “עוגה מעולה מעולה מעולה! הכנתי לבן שלי לגן, אומנם בלי השוקולית והקרם כי ככה מעדיפים אצלו בגן והעוגה יצאה מהתנור ונראתה והריחה מדהים והמטפלות בגן אהבו מאוד, תודה ניקי!”

שירן : “לפני יומיים .הכנו את העוגה משלשום לאתמול ולא יכלתי לטעום..פחדתי שהיא לא יצאה לי טוב .אתמול כולם אכלו ממנה ביומולדת והיא הייתה ממש מדהימה עד היום בבוקר שהרגשתי כאילו הכנתי אותה ממש עכשיו !! מתכון מדהים תודה ענקית לךך!!!”

177
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרינה

איזה קרם לזילוף מתאים? אפשר בלי שוקולית? מה במקום?

שחר

הי ניקי. אין לי קמח תופח. האם בסדר לשים קמח רגיל ואבקת אפייה בנפרד? כמה אבקת אפייה?

עינב

היי ניקי, האם אפשר להפוך אותה לוניל ע”י החלפת השוקולית באינסטנט?

שירי

הי ניקי,
העוגה בתנור ונראית מעולה!
היא אמורה להיות ליום רביעי, מחר מתכננת דף סוכר וזילוף. כמה תהיות שבטח תוכלי לעזור-
1. כמה זה קריטי אם אשים קרם שוקולד מחר? אני רוצה להפוך אותה ועל הצד החלק לעבוד וחוששת שאין לי כלי אחסון ככ גדול ואטום לקרור אם אהפוך מעכשיו..
2. איך כדאי להתנהג מבחינת האחסון? מקרר או שיש? די חם היום. לא?

תודה על הזמינות המדהימה שלך!

אירית

היי ניקי בפעם האחרונה שעשיתי העוגה יצאה נמוכה והייתי צריכה להכין עוגת יום הולדת אחרת. מה הסיבה ? השתמשתי בתבנית חד פעמית גדולה. ביצים m לשים 10?

קרינה

האם אפשרי לשים מיץ של ספרינג מקרטון?
תודה רבה.

ג'ולי

לאיזה רינג העוגה מתאימה

1 8 9 10