יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות לימי הולדת עוגות תפוזים

עוגת תפוזים גדולה

19 יוני 2012
(Visited 12,289 times, 1 visits today)

עוגת תפוזים גדולה

עכשיו אני רוצה להתלהב למה ככה מגיע לי, עבדתי על העוגה הזאת כמה שעות והיא יצאה מדהימה בטירוף. וידוי אישי כשסיימתי את העוגה אני לא האמנתי שאני הכנתי אותה היא יצאה מושלמת,
בדיוק כמו שהבן שלי רצה. אז יום הולדת שמח ילד מקסים שלי

גודל תבנית: 30X40

מרכיבים:

8 ביצים
כוס וחצי מיץ תפוזים
440 ג` סוכר (2 כוסות + 2 כפות)
560 ג` קמח תופח (4 כוסות)
240 מ”ל שמן (כוס)
2 כפות גדושות שוקולית

קרם שוקולד:
250 מ”ל שמנת מתוקה (חבילה)
200 ג` שוקולד מריר (2 חבילות)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף במהירות גבוהה כ 5 דקות לקרם תפוח וצהבהב.

3. להנמיך את המהירות ולהוסיף את שאר המצרכים, את הקמח להוסיף בסוף ואתת אבקת השוקולית להשאיר בצד.

4. להוציא כוס מהעיסה ולערבב עם האבקת שוקולית.

5. לשמן את התבנית לשפוך את התערובת הבהירה את התבנית, מעל לשפוך את התערובת הכהה ששמרנו בצד. לערבב מעט וליצור צורות, הכוונה שישארו שני הצבעים ולכן לא לערבב יותר מידי.

6. לאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא נקי. לצנן.

7. אפשרויות:
ניתן לוותר על השוקולית ולהכין עוגת תפוזים, אפשר להגיש אותה כמו שהיא או להכין קרם שוקולד ששמים על העוגה ברגע שהיא יוצאת מהתנור.

*8. הכנת קרם שוקולד: לשבור את השוקולד לקוביות ולשים בקערה, לחמם סיר קטן עם השמנת ולהביא לסף רתיחה, לצקת את השמנת על קוביות השוקולד ולערבב עד שהכל אחיד. עכשיו אפשר לצקת על העוגה באופן שווה.

עוגת תפוזים גדולה

עוגת תפוזים גדולה

גולשים מכינים וממליצים:

צ׳וצ׳ה : “תודה רבה!
היה כיף להכין והכי כיף היה שכולם אהבו :)”

חלי : ” אני חוזרת לעדכן שהעוגה יצאה ממש טעימה.רכה, עסיסית והשילוב של תפוזים ושוקולד נפלא! עוגה הרבה יותר מוצלחת מעוגות השוקולד שמככבות בימי הולדת.”

עדי : “עוגה מעולה מעולה מעולה! הכנתי לבן שלי לגן, אומנם בלי השוקולית והקרם כי ככה מעדיפים אצלו בגן והעוגה יצאה מהתנור ונראתה והריחה מדהים והמטפלות בגן אהבו מאוד, תודה ניקי!”

שירן : “לפני יומיים .הכנו את העוגה משלשום לאתמול ולא יכלתי לטעום..פחדתי שהיא לא יצאה לי טוב .אתמול כולם אכלו ממנה ביומולדת והיא הייתה ממש מדהימה עד היום בבוקר שהרגשתי כאילו הכנתי אותה ממש עכשיו !! מתכון מדהים תודה ענקית לךך!!!”

הרשם
עדכן
203 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

נץהי ניקי, צריכה את העוגה לגן בלי שוקולד. אבל רוצה לשים דף אכיל. איזה ציפוי לעשות שיתאים בלי שוקולד?

היי ניקי,
2 שאלות
1. אני מעוניינת לעשות את העוגה לכמה משלוחי מנות..לחלק אותה לכמה תבניות עגולות או אינגליש קייק, יעבוד? אם כן לכמה תבניות?
2. במקום קמח תופח אפשר לשים קמח רגיל עם אבקת אפייה? אם כן מה הכמות?
תודה רבה

היי ניקי
אפשר במתכון הזה להשתמש בתפוזים סחוטים?
ואם כן זה אותה כמות כמו מבקבוק,ומה לגבי הסוכר?

הי ניקי
אפשר מיץ תפוזים מבקבוק קנוי?

שלום ..
אני עכשיו אופה את העוגה .ברינג דל 30×40 …
היא תצא מספיק גבוהה??

בוקר טוב
ניקי היקרה
אפשרי במאפינס

היי ניקי, תודה רבה על המתכון, מתכוונת להכין את העוגה היום הערב לקראת המסיבה בגן מחרתיים.
שתי שאלות,
האם לשמור בקירור מחר או שבתוך התנור זה מספיק?
וגם, אני מבינה שצריך קרם כלשהו בשביל קישוט העוגה עם נייר סוכר מודפס .
הילד לא אוהב שוקולד, יש לך רעיון לקרם אחר שיכול להתאים לעוגה?
המון תודה!