יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

סדנאות עוגות וקינוחים עוגות לימי הולדת

איך מכינים עוגה עם תמונה ליום ההולדת ?

19 יוני 2012
(Visited 34,674 times, 16 visits today)
איך מכינים עוגה עם תמונה ליום ההולדת ?

דרך נהדרת להכין עוגת יום הולדת שיוצאת מרהיב, מרוב שזה נראה טוב יש הרגשה שהעוגה נקנתה ולא נעשתה בבית.

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת גזר ב 5 דקות הכנה

    היה לי המון גזר במקרר והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת עוגת גזר.
    בתכל’ס ותשאירו את זה בינינו זאת עוגה לעצלנים אני אפילו לא הוצאתי את המיקסר היא עד כדי כך קלה.
    הוספתי את מה שאני אוהבת קינמון, אגוזים והכנסתי המון גזר, מצאתי תבנית יפהפייה, 10 דקות בהגזמה והעוגה נכנסה לתנור. הריח הרג אותי 🙂 אם יש עוגה שמתאימה לשבת זאת העוגה הזאת והיא פרווה בלי להתחיל לחשוב על תחליפים
    והכי יפה אף אחד לא מנחש שזאת עוגת גזר, הם לא מבינים מה עושה את העוגה לכל כך טובה ורכה
    (לא חייבים לגלות זאת עוגת גזר) לגרד את הגזר להוסיף את שאר המצרכים להכניס לתנור.
    תודה רבה יש לי עוגה לשבת ועכשיו אפשר להכין דברים נוספים.

    תבנית 22

  • שושני גבינה

    אין כמו עוגת שמרים זאת המלכה של העוגות ועוגת שמרים עם גבינה זאת עוגה מופלאה רכה אוורירית נהדרת.
    זאת אחת העוגות הכי טעימות שתכינו תוסיפו מילוי גבינה וקיבלתם עוגה שאי אפשר לעמוד בפניה.
    הבצק משגע קל לעבודה, תנו לו את הזמן שלו לתפוח ותקבלו תוצאה נהדרת, הבעיה שלי זה עם המילוי שכל הזמן טעמתי ממנו כפית פה כפית שם 🙂 בא לכם להשקיע ולקבל המון מחמאות ? תדמיינו שבלולי שמרים חמים עם גבינה ולא תרגישו איך השבלולים האלה מתחסלים. מחמאות מפה ועד הודעה חדשה.
    את הדבר הכי חשוב לא אמרתי תסתכלו על דרך ההכנה היא שונה מהרגיל.

    11 שושני גבינה
    תבנית 26 + אינגליש קייק 30 ס”מ

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

הכנות:

חשוב להתאים את גודל התמונה לעוגה, התמונות המודפסות מגיעות בדרך כלל בגודל של a4 והן מתאימות לעוגות הגדולות.
ישנן תמונות קטנות מוכנות שאפשר לרכוש ואותן. את התמונות מומלץ לרכוש כ 3 – 4 ימים מראש. לעוגות קטנות בגודל תבנית 24 – 26 מומלץ לרכוש את התמונות המוכנות הקטנות שיותר מתאימות בגודל. או פשוט לגזור את התמונה הגדולה (פחות יפה) או מראש כשמזמינים להזמין תמונה שהיא בחצי מהגודל של a4.
בחנויות מסודרות ישנו מחשב עם אלפי תמונות שניתן לבחור מהן בכל נושא בעולם. מי שמעדיף תמונה שלא נמצאת במחשב שיבוא עם תמונה וניתן להדפיס אותה על דף סוכר בחנות.
על התמונה ניתן לכתוב מה שרוצים רק לבקש מבעל החנות. אפשר גם לשלוח במייל את התמונה לדאוג שהתמונה תיהיה באיכות טובה. התמונה מגיעה כשהיא מודבקת על קרטון / דף לבן ובתוך ניילון סגור, יש להניח אותה במקום קריר ולא במקרר עד השימוש. לא לקפל את התמונה ולא לקמט אותה. כשרוצים להניח את התמונה על העוגה, להוציא אותה מהניילון ובעדינות לקלף את התמונה מהקרטון.
טיפ: לפעמים יש בעיה בהורדה של התמונה מהקרטון עליו היא מודבקת דקה אחת במקפיא ולא יותר תפתור את הענין והתמונה מתקלפת בקלות.
יש להניח את התמונה על העוגה כשעתיים לפני ההגשה. מה שקורה שהתמונה סופגת לחות מהקרם ונרטבת לכן עדיף להניח אותה כמה שיותר קרוב להגשה.
בהנחה שהתמונה איכותית אין בעיה להניח אותה על ישירות על קרם השוקולד אחרי שהוא התקרר לגמרי. לא לשים עוגה עם תמונה במקרר אלא לשמור בחוץ.
מקומה של עוגת שוקולד הוא בחוץ ולא במקרר אלא אם מדובר על ימים חמים מאוד ואז עדיף במקרר.
מסביב לתמונה מומלץ להזליף קצפת ולעטר בסוכריות.
את הכי חשוב שכחתי לכתוב התמונה אכילה והילדים מתלהבים לאכול אותה.
המלצה על עוגה שמתאימה לשימוש עם תמונה אכילה: עוגת שוקולית גדולה ליום הולדת
כל מה שכתבתי נכתב מהניסיון האישי שלי ואחרי הרבה עוגות לימי הולדת.
המאמר יהיה באופן קבוע בקטגוריית “סדנאות” כך שיהיה קל למצוא אותו בכל עת שתירצו.

איך מכינים עוגה עם תמונה ליום ההולדת ?

הרשם
עדכן
279 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי הכנתי עוגה היום בצהריים למחרתיים בבוקר. הוספתי את הקרם שוקולד. הצטננה לגמרי, עטפתי טוב בשתי שקיות והנחתי במקרר. האם היא תתייבש או תהיה בסדר? אני צריכה להכין עוד כזו מחר. זו תפחה מהמם אחרי עשרים דקות בתנור וחקראת סוף האפייה ראיתי שהיא קטנה. בערך בגובה של הבלילה. אפויה לגמרי אבל לא גבוהה. זה בגלל שפתחתי את הדלת בעשרים דקות הראשונות? מתי אפשר להציץ? דהר נוסף הכנסתי בחום של 160 מעלות לשעה ועשר דקות כדי שלא תישרף ותאפה מבפנים. בייחוד כשהעוגה גדולה. יצאו כמה פעמים קיסמים עם קצת פירורים או לחים מעט שקופים. יש סכוי שהיא לא אפויה או שיש… קרא עוד »

היי ניקי
הקצפת בצבע צהוב בזילוף בעמוד הזה – של המיניונים – זה שמנת מתוקה פלוס חבילה אינסטנט וניל?
והאם ככה הקצפת גם יציבה יותר?

היי ניקי,
תודה!
עזרי לי לפתור את החידה –
אני רוצה לזלף קצפת מסביב אבל אז יש את קונפליקט המקרר – שאי אפשר לשים במקרר את הדף, אבל קצפת צריכה מקרר.
מה הפתרון? (יש לי נסיון רק עם קצפת חלבית… אולי הפתרון בפרווה שיכולה להשאר בחוץ? ואם כן אז כמה זמן?)
תודה מראש! אין כמוך!

הי,
תודה על כל המתכונים שלך!!
מכורה!!
אפשר להכין עוגת יומלדת שלך להקפאה של יומיים ואח״כ להניח את נדף אכיל?
אם כן,
להקפיא עם הקרם או בלי?
להפשיר לגמרי ואז להניח את הדף רכיל?
תודה מראש!!!

הי ניקי,
האם הקצפת לזילוף מורכבת רק משמנת מתוקה מוקצפת
עם סוכר?
האם אפשר לשמור מחוץ למקרר עוגה עם תמונה וקצפת?
תודה!

היי ניקי , רציתי לשאול אם חייב לשים את התמונה על שוקולד או עם מותר על קצפת?

היי ניקי. שאלה. אם רוצה להכין עוגת וניל, אפשר לשים אליה גם דף סוכר?