יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

סדנאות עוגות וקינוחים עוגות לימי הולדת

איך מכינים עוגה עם תמונה ליום ההולדת ?

19 יוני 2012
(Visited 36,637 times, 6 visits today)
איך מכינים עוגה עם תמונה ליום ההולדת ?

דרך נהדרת להכין עוגת יום הולדת שיוצאת מרהיב, מרוב שזה נראה טוב יש הרגשה שהעוגה נקנתה ולא נעשתה בבית.

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

חשוב להתאים את גודל התמונה לעוגה, התמונות המודפסות מגיעות בדרך כלל בגודל של a4 והן מתאימות לעוגות הגדולות.
ישנן תמונות קטנות מוכנות שאפשר לרכוש ואותן. את התמונות מומלץ לרכוש כ 3 – 4 ימים מראש. לעוגות קטנות בגודל תבנית 24 – 26 מומלץ לרכוש את התמונות המוכנות הקטנות שיותר מתאימות בגודל. או פשוט לגזור את התמונה הגדולה (פחות יפה) או מראש כשמזמינים להזמין תמונה שהיא בחצי מהגודל של a4.
בחנויות מסודרות ישנו מחשב עם אלפי תמונות שניתן לבחור מהן בכל נושא בעולם. מי שמעדיף תמונה שלא נמצאת במחשב שיבוא עם תמונה וניתן להדפיס אותה על דף סוכר בחנות.
על התמונה ניתן לכתוב מה שרוצים רק לבקש מבעל החנות. אפשר גם לשלוח במייל את התמונה לדאוג שהתמונה תיהיה באיכות טובה. התמונה מגיעה כשהיא מודבקת על קרטון / דף לבן ובתוך ניילון סגור, יש להניח אותה במקום קריר ולא במקרר עד השימוש. לא לקפל את התמונה ולא לקמט אותה. כשרוצים להניח את התמונה על העוגה, להוציא אותה מהניילון ובעדינות לקלף את התמונה מהקרטון.
טיפ: לפעמים יש בעיה בהורדה של התמונה מהקרטון עליו היא מודבקת דקה אחת במקפיא ולא יותר תפתור את הענין והתמונה מתקלפת בקלות.
יש להניח את התמונה על העוגה כשעתיים לפני ההגשה. מה שקורה שהתמונה סופגת לחות מהקרם ונרטבת לכן עדיף להניח אותה כמה שיותר קרוב להגשה.
בהנחה שהתמונה איכותית אין בעיה להניח אותה על ישירות על קרם השוקולד אחרי שהוא התקרר לגמרי. לא לשים עוגה עם תמונה במקרר אלא לשמור בחוץ.
מקומה של עוגת שוקולד הוא בחוץ ולא במקרר אלא אם מדובר על ימים חמים מאוד ואז עדיף במקרר.
מסביב לתמונה מומלץ להזליף קצפת ולעטר בסוכריות.
את הכי חשוב שכחתי לכתוב התמונה אכילה והילדים מתלהבים לאכול אותה.
המלצה על עוגה שמתאימה לשימוש עם תמונה אכילה: עוגת שוקולית גדולה ליום הולדת
כל מה שכתבתי נכתב מהניסיון האישי שלי ואחרי הרבה עוגות לימי הולדת.
המאמר יהיה באופן קבוע בקטגוריית “סדנאות” כך שיהיה קל למצוא אותו בכל עת שתירצו.

איך מכינים עוגה עם תמונה ליום ההולדת ?

הרשם
עדכן
279 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי הכנתי עוגה היום בצהריים למחרתיים בבוקר. הוספתי את הקרם שוקולד. הצטננה לגמרי, עטפתי טוב בשתי שקיות והנחתי במקרר. האם היא תתייבש או תהיה בסדר? אני צריכה להכין עוד כזו מחר. זו תפחה מהמם אחרי עשרים דקות בתנור וחקראת סוף האפייה ראיתי שהיא קטנה. בערך בגובה של הבלילה. אפויה לגמרי אבל לא גבוהה. זה בגלל שפתחתי את הדלת בעשרים דקות הראשונות? מתי אפשר להציץ? דהר נוסף הכנסתי בחום של 160 מעלות לשעה ועשר דקות כדי שלא תישרף ותאפה מבפנים. בייחוד כשהעוגה גדולה. יצאו כמה פעמים קיסמים עם קצת פירורים או לחים מעט שקופים. יש סכוי שהיא לא אפויה או שיש… קרא עוד »

היי ניקי
הקצפת בצבע צהוב בזילוף בעמוד הזה – של המיניונים – זה שמנת מתוקה פלוס חבילה אינסטנט וניל?
והאם ככה הקצפת גם יציבה יותר?

היי ניקי,
תודה!
עזרי לי לפתור את החידה –
אני רוצה לזלף קצפת מסביב אבל אז יש את קונפליקט המקרר – שאי אפשר לשים במקרר את הדף, אבל קצפת צריכה מקרר.
מה הפתרון? (יש לי נסיון רק עם קצפת חלבית… אולי הפתרון בפרווה שיכולה להשאר בחוץ? ואם כן אז כמה זמן?)
תודה מראש! אין כמוך!

הי,
תודה על כל המתכונים שלך!!
מכורה!!
אפשר להכין עוגת יומלדת שלך להקפאה של יומיים ואח״כ להניח את נדף אכיל?
אם כן,
להקפיא עם הקרם או בלי?
להפשיר לגמרי ואז להניח את הדף רכיל?
תודה מראש!!!

הי ניקי,
האם הקצפת לזילוף מורכבת רק משמנת מתוקה מוקצפת
עם סוכר?
האם אפשר לשמור מחוץ למקרר עוגה עם תמונה וקצפת?
תודה!

היי ניקי , רציתי לשאול אם חייב לשים את התמונה על שוקולד או עם מותר על קצפת?

היי ניקי. שאלה. אם רוצה להכין עוגת וניל, אפשר לשים אליה גם דף סוכר?