איך מכינים עוגה עם תמונה ליום ההולדת ?

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
איך מכינים עוגה עם תמונה ליום ההולדת ?

דרך נהדרת להכין עוגת יום הולדת שיוצאת מרהיב, מרוב שזה נראה טוב יש הרגשה שהעוגה נקנתה ולא נעשתה בבית.

הכנות:

חשוב להתאים את גודל התמונה לעוגה, התמונות המודפסות מגיעות בדרך כלל בגודל של a4 והן מתאימות לעוגות הגדולות.
ישנן תמונות קטנות מוכנות שאפשר לרכוש ואותן. את התמונות מומלץ לרכוש כ 3 – 4 ימים מראש. לעוגות קטנות בגודל תבנית 24 – 26 מומלץ לרכוש את התמונות המוכנות הקטנות שיותר מתאימות בגודל. או פשוט לגזור את התמונה הגדולה (פחות יפה) או מראש כשמזמינים להזמין תמונה שהיא בחצי מהגודל של a4.
בחנויות מסודרות ישנו מחשב עם אלפי תמונות שניתן לבחור מהן בכל נושא בעולם. מי שמעדיף תמונה שלא נמצאת במחשב שיבוא עם תמונה וניתן להדפיס אותה על דף סוכר בחנות.
על התמונה ניתן לכתוב מה שרוצים רק לבקש מבעל החנות. אפשר גם לשלוח במייל את התמונה לדאוג שהתמונה תיהיה באיכות טובה. התמונה מגיעה כשהיא מודבקת על קרטון / דף לבן ובתוך ניילון סגור, יש להניח אותה במקום קריר ולא במקרר עד השימוש. לא לקפל את התמונה ולא לקמט אותה. כשרוצים להניח את התמונה על העוגה, להוציא אותה מהניילון ובעדינות לקלף את התמונה מהקרטון.
טיפ: לפעמים יש בעיה בהורדה של התמונה מהקרטון עליו היא מודבקת דקה אחת במקפיא ולא יותר תפתור את הענין והתמונה מתקלפת בקלות.
יש להניח את התמונה על העוגה כשעתיים לפני ההגשה. מה שקורה שהתמונה סופגת לחות מהקרם ונרטבת לכן עדיף להניח אותה כמה שיותר קרוב להגשה.
בהנחה שהתמונה איכותית אין בעיה להניח אותה על ישירות על קרם השוקולד אחרי שהוא התקרר לגמרי. לא לשים עוגה עם תמונה במקרר אלא לשמור בחוץ.
מקומה של עוגת שוקולד הוא בחוץ ולא במקרר אלא אם מדובר על ימים חמים מאוד ואז עדיף במקרר.
מסביב לתמונה מומלץ להזליף קצפת ולעטר בסוכריות.
את הכי חשוב שכחתי לכתוב התמונה אכילה והילדים מתלהבים לאכול אותה.
המלצה על עוגה שמתאימה לשימוש עם תמונה אכילה: עוגת שוקולית גדולה ליום הולדת
כל מה שכתבתי נכתב מהניסיון האישי שלי ואחרי הרבה עוגות לימי הולדת.
המאמר יהיה באופן קבוע בקטגוריית “סדנאות” כך שיהיה קל למצוא אותו בכל עת שתירצו.

38434 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

איך מכינים עוגה עם תמונה ליום ההולדת ?

252
תגובות

  הרשם  
עדכן
רונית

היי ניקי.. 2 שאלות:
האם כדאי להשאיר את הקצפת יום קודם בקירור ורק לקראת ההגשה לזלף בשביל היציבות? שאלה נוספת, כדאי להשתמש בשמנת צמחית כדי שהקצפת תהיה יציבה יותר? או אולי להוסיף ג׳לטין/מסקרפונה למשל… או פודינג יספיק? מה דעתך?

ליאורה

היי ניקי
אני רוצה להכין עוגת גבינה קרה ומעל זה לשים דף סוכר אכיל האם זה אפשרי ואיך?
הבנתי שאני צריכה לשים את זה הכי קרוב להגשה אם לדוגמא אני ישים את בשעה שש וחצי ונאכל את זה בסביבות תשע זה בסדר?
תודה ושבת שלום

עדי

מה אין מתכון?

הילה

הי ניקי, האם ניתן להחליף את המיץ תפוזים במשהו אחר? נניח שמנת מתוקה.. ?

קרן

היי ניקי,
איך מכינים את הקרם לזילוף?
תודה

אלינור

שלום מחר אני מתכוונת להכין את העוגה הגדולה ליום ראשון
האם אני אמורה להשאיר אותה בחוץ כל הלילה היא לא תתקלקל כי יש שמנת מתוקה של הציפוי ?
האם זה בסדר או להכניס למקרר ואז להוציא בבוקר ולהדביק את נייר האכילה .
ועוד שאלה בבקשה איך ניתן להפוך את הקצפת לצבע תכלת ?

עדן

היי ניקי,אני מכינה קאפקייקס ורוצה לסלף עליהן קצפת ומעל הקצפת יעמוד דף אכיל מבצק סוכר,אפשר הסבר והנחיה לאיך אני אמורה לעשות זאת? כי הבנתי שדף אכיל ודף מבצק סוכר זה שונה. אשמח לתשובה מהירה תודה

1 9 10 11 12 13 15