יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות תפוחים

עוגת תפוחים פרווה

17 ספטמבר 2014
(Visited 26,979 times, 14 visits today)
עוגת תפוחים פרווה

עוגת תפוחים פרווה

יום שישי שבת עוד מעט נכנסת ואין עוגה על השיש, זה היה ברור לי שאני מכינה עוגת תפוחים זאת אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין.
זה לא רק הטעם אלא קלות ההכנה אין מצרכים מיוחדים. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור. כל מה שנותר זה להנות מהריח הטעים ואיזו עוגת תפוחים נהדרת חמה ומפנקת. זוכרים ? 5 דקות עבודה והיא נכנסת לתנור.

תבנית 26

מרכיבים:

5 ביצים גודל L
300 ג’ סוכר (כוס ורבע)
5 תפוחים
240 מ”ל שמן (כוס)
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)
כפית מלאה קינמון
שתיים וחצי כפיות א. אפייה

אולי תאהב גם את...♥

  • מוס קפה מעולה ב 10 דקות הכנה

    אתם אוהבים קפה ? בעצם אני אחדד את השאלה אתם אוהבים מתכונים עם קפה ? ואוו כמה שאני אוהבת את זה.
    הפעם הלכתי על מתוק קינוח מופלא שכולו קפה, לא שוקולד אלא נטו קפה, אוהבי הקפה עומדים להתאהב.
    שימו לב כמה פשוט להכין קינוחי קפה כאלה טעימים 10 דקות וקינוחי קפה משגעים עמדו על השולחן במטבח
    ואני רוצה לגלות לכם סוד, בדרך כלל כשמכינים קינוחים צריך לקרר על מנת שיתייצב לפחות שעה ואפילו יותר כאן לא צריך.
    אז כשכתבתי 10 דקות הכנה אחרי 10 דקות הכפית הראשונה של מוס קפה מעולה כבר הייתה בפה שלי. יש יותר טוב מזה ?

    6 כוסיות

  • עוגת דבש ב 5 דקות הכנה

    איזה כיף ראש השנה בדרך ושוב מדברים על עוגות דבש והפעם אני מביאה את אחת מעוגות הדבש הכי קלות שיש, ללא מיקסר כל העוגה נעשית בערבוב ידני, לא צריך תחליפים כי העוגה הזאת פרווה ומצרכים שיש לכל אחד בבית.
    בכל העוגה הזאת יש ביצה אחת איך זה יכול להיות ? עוגת אינגליש קייק עם ביצה אחת ולא צריך יותר.
    חסכתי בכלים בסך הכל קערה אחת וזהו לקח לי חמש דקות להכין והעוגה נכנסה לתנור. יש יותר טוב מזה ?
    תנו לי רק עוגות כאלה שלא עובדים קשה והתוצאה נהדרת. עוגה דבש רכה משגעת מזכירה את העוגות דבש של פעם של הסבתות. תכירו את הלהיט הלהיט החדש של ראש השנה, עוגת דבש פרווה בחמש דקות הכנה.

    אינגליש קייק

  • עוגיות רולדה פרווה הכי ממכרות שיש!

    בצק מופלא! והכי טוב בבצק הזה שהוא פרווה הוא נוח לעבודה ויוצאות עוגיות מדהימות.
    אם כבר עוגיות ליד הקפה משהו מתוק בקטנה אז רק העוגיות האלה, הן נחטפות!
    אני רוצה לומר לכם שאין בהן הרבה שמן ואפילו הורדתי בכמות הסוכר העיקר שיהיה כיף לאכול בלי ריגשי אשם.
    תמיד רציתי שתיהיה לי רולדה ללא חמאה או מרגרינה ושהבצק יהיה קל לעבודה (לא דבר פשוט לבצע) והצלחתי!
    הבצק הזה מעולה והוא נותן תוצאה נהדרת.

    2 רולדות

  • עוגת מוס קפה משגעת וממכרת!

    הגיע הזמן לאחת מעוגות המוס הכי חביבות עליי.  אני מכינה את העוגה הזאת כבר שנים ורק בתקופה האחרונה הבנתי שלא העלתי את המתכון לאתר כמובן שמיהרתי לצלם וגם הכנתי סרטון לעוגה היפהפייה הזאת שיהיה הכי קל להכנה.
    אני אוהבת את המוס קפה הוא לא סתם מוס וניל יש לו טעם קפוצ’ינו נהדר בעזרת הקפה והמייפל וגם אם אתם לא אוהבים קפה תנסו השילוב ביחד עם הווניל זה קסם! אני ואביב לא מפסיקים לטעום מהקערה ואוו כמה טעים.
    בסיס שוקולדי עשיר עם מוס טעים וגם הוספתי בישקוטים שחוצים את העוגה והכל ביחד נותן עוגת רושם יפהפייה.
    חוששים מעבודה קשה ? ממש לא ההכנה קלה ופשוטה וזאת עוגה שרק רוצים לאכול ממנה שוב ושוב.
    תסתכלו על התמונות ותדמיינו את הביס 🙂

    תבנית 24

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2.  לחתוך את התפוחים לקוביות אין צורך לקלף.

3. לשים במיקסר את הביצים והסוכר  ולהקציף כדקה במהירות גבוהה, להנמיך את המהירות ולהוסיף את התפוחים, שמן קמח וא. אפיה, לערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

כדאי לדעת ש…
לא צריך לקלף את התפוחים, אפשר להקפיא, אפשר להכין את העוגה ללא מיקסר, לטרוף את הביצים והסוכר כדקה.

עוגת תפוחים פרווהעוגת תפוחים פרווהעוגת תפוחים פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל :”הכנתי לכבוד שבת והעוגה יצאה מעולה!! תודה רבה!”

אודליה : “עוגה נהדרת ויפה”

הרשם
עדכן
180 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי יש לי מספר שאלות בבקשה:
1.האם המתכון מתאים לתבנית ריבועית 26×32?
2.אני רוצה שתצא גבוהה (התבנית בגובה 6.5 ס”מ) האם צריך להקציף זמן רב יותר את הביצים והסוכר?
3.יש לי רסק תפוחים ממותק מקופסת שימורים שתכולתו 560 גרם. אפשר להשתמש? אם כן כמה לשים? והאם להוריד מכמות הסוכר אם אני משתמשת מקופסת השימורים?
תודה רבה אלופה!!

בוקר טוב ניקי, מה שלומך? אם אני רוצה להוסיף צימוקים לעוגה. מה עדיף? הבהירים או הכהים? רוצה לקנות היום. תודה מראש

היי ניקי האם אפשר לגרד את התפוחים ולא לחתוך לקוביות? תודה

האם אפשר להכין בתבניות אישיות ? כמו מאפינס? אותן כמויות?

היי ניקי. הכנתי תעוגת תפוחים פרווה כבר פעם שניה יצאה מושלמתתתת!!! הכנתי אותה היא יצאה עכשיו מהתנור. איך אוכל לשמור אותה טריה לשבת קודש?

הי ניקי, הכנתי ביום ששי את העוגה בדיוק לפי המתכון שלך. משום מה העוגה נאפתה נהדר בצדדים, ממש היה שחום ובאמצע לא נאפתה מספיק. היתה ממש רטובה באמצע. החום והכל היה בדיוק כמו שציינת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

היי ניקי,אם יש לי רק ביציים m אז כמה לשים?