עוגת תפוחים פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים פרווה

עוגת תפוחים פרווה

יום שישי שבת עוד מעט נכנסת ואין עוגה על השיש, זה היה ברור לי שאני מכינה עוגת תפוחים זאת אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין.
זה לא רק הטעם אלא קלות ההכנה אין מצרכים מיוחדים. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור. כל מה שנותר זה להנות מהריח הטעים ואיזו עוגת תפוחים נהדרת חמה ומפנקת. זוכרים ? 5 דקות עבודה והיא נכנסת לתנור.

תבנית 26

מרכיבים:

5 ביצים גודל L
300 ג’ סוכר (כוס ורבע)
5 תפוחים
240 מ”ל שמן (כוס)
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)
כפית מלאה קינמון
שתיים וחצי כפיות א. אפייה

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2.  לחתוך את התפוחים לקוביות אין צורך לקלף.

3. לשים במיקסר את הביצים והסוכר  ולהקציף כדקה במהירות גבוהה, להנמיך את המהירות ולהוסיף את התפוחים, שמן קמח וא. אפיה, לערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

כדאי לדעת ש…
לא צריך לקלף את התפוחים, אפשר להקפיא, אפשר להכין את העוגה ללא מיקסר, לטרוף את הביצים והסוכר כדקה.

41524 צפיות 41 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים פרווהעוגת תפוחים פרווהעוגת תפוחים פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל :”הכנתי לכבוד שבת והעוגה יצאה מעולה!! תודה רבה!”

אודליה : “עוגה נהדרת ויפה”

174
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליטל

היי ניקי האם אפשר לגרד את התפוחים ולא לחתוך לקוביות? תודה

רונית

האם אפשר להכין בתבניות אישיות ? כמו מאפינס? אותן כמויות?

מרים

היי ניקי. הכנתי תעוגת תפוחים פרווה כבר פעם שניה יצאה מושלמתתתת!!! הכנתי אותה היא יצאה עכשיו מהתנור. איך אוכל לשמור אותה טריה לשבת קודש?

רחל

הי ניקי, הכנתי ביום ששי את העוגה בדיוק לפי המתכון שלך. משום מה העוגה נאפתה נהדר בצדדים, ממש היה שחום ובאמצע לא נאפתה מספיק. היתה ממש רטובה באמצע. החום והכל היה בדיוק כמו שציינת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

מרים

היי ניקי,אם יש לי רק ביציים m אז כמה לשים?

1 10 11 12