יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות תפוחים

עוגת תפוחים פרווה

17 ספטמבר 2014
(Visited 24,922 times, 1 visits today)
עוגת תפוחים פרווה

עוגת תפוחים פרווה

יום שישי שבת עוד מעט נכנסת ואין עוגה על השיש, זה היה ברור לי שאני מכינה עוגת תפוחים זאת אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין.
זה לא רק הטעם אלא קלות ההכנה אין מצרכים מיוחדים. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור. כל מה שנותר זה להנות מהריח הטעים ואיזו עוגת תפוחים נהדרת חמה ומפנקת. זוכרים ? 5 דקות עבודה והיא נכנסת לתנור.

תבנית 26

מרכיבים:

5 ביצים גודל L
300 ג’ סוכר (כוס ורבע)
5 תפוחים
240 מ”ל שמן (כוס)
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)
כפית מלאה קינמון
שתיים וחצי כפיות א. אפייה

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2.  לחתוך את התפוחים לקוביות אין צורך לקלף.

3. לשים במיקסר את הביצים והסוכר  ולהקציף כדקה במהירות גבוהה, להנמיך את המהירות ולהוסיף את התפוחים, שמן קמח וא. אפיה, לערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

כדאי לדעת ש…
לא צריך לקלף את התפוחים, אפשר להקפיא, אפשר להכין את העוגה ללא מיקסר, לטרוף את הביצים והסוכר כדקה.

עוגת תפוחים פרווהעוגת תפוחים פרווהעוגת תפוחים פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל :”הכנתי לכבוד שבת והעוגה יצאה מעולה!! תודה רבה!”

אודליה : “עוגה נהדרת ויפה”

הרשם
עדכן
178 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

בוקר טוב ניקי, מה שלומך? אם אני רוצה להוסיף צימוקים לעוגה. מה עדיף? הבהירים או הכהים? רוצה לקנות היום. תודה מראש

היי ניקי האם אפשר לגרד את התפוחים ולא לחתוך לקוביות? תודה

האם אפשר להכין בתבניות אישיות ? כמו מאפינס? אותן כמויות?

היי ניקי. הכנתי תעוגת תפוחים פרווה כבר פעם שניה יצאה מושלמתתתת!!! הכנתי אותה היא יצאה עכשיו מהתנור. איך אוכל לשמור אותה טריה לשבת קודש?

הי ניקי, הכנתי ביום ששי את העוגה בדיוק לפי המתכון שלך. משום מה העוגה נאפתה נהדר בצדדים, ממש היה שחום ובאמצע לא נאפתה מספיק. היתה ממש רטובה באמצע. החום והכל היה בדיוק כמו שציינת. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

היי ניקי,אם יש לי רק ביציים m אז כמה לשים?

היי ניקי, חייבת לציין שיצא לי שם של בשלנית במשפחה שלי, והכל בזכותך!! כולם מצפים לארוחות שלי, והכל אני מכינה מהאפליקציה שלך! המון תודה!
שאלה – אם רוצים להפחית בכמות השמן, האם ניתן חלק להמיר במיץ תפוזים או נוזל אחר (פרווה)?