


עוגת תפוחים פרווה
יום שישי שבת עוד מעט נכנסת ואין עוגה על השיש, זה היה ברור לי שאני מכינה עוגת תפוחים זאת אחת העוגות שאני הכי אוהבת להכין.
זה לא רק הטעם אלא קלות ההכנה אין מצרכים מיוחדים. 5 דקות הכנה והיא נכנסת לתנור. כל מה שנותר זה להנות מהריח הטעים ואיזו עוגת תפוחים נהדרת חמה ומפנקת. זוכרים ? 5 דקות עבודה והיא נכנסת לתנור.
תבנית 26
מרכיבים:
5 ביצים גודל L
300 ג’ סוכר (כוס ורבע)
5 תפוחים
240 מ”ל שמן (כוס)
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)
כפית מלאה קינמון
שתיים וחצי כפיות א. אפייה
הכנות:
- 1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לחתוך את התפוחים לקוביות אין צורך לקלף.
3. לשים במיקסר את הביצים והסוכר ולהקציף כדקה במהירות גבוהה, להנמיך את המהירות ולהוסיף את התפוחים, שמן קמח וא. אפיה, לערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.
4. להעביר לתבנית משומנת לאפות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
כדאי לדעת ש…
לא צריך לקלף את התפוחים, אפשר להקפיא, אפשר להכין את העוגה ללא מיקסר, לטרוף את הביצים והסוכר כדקה.
גולשים מכינים וממליצים:
רחל :”הכנתי לכבוד שבת והעוגה יצאה מעולה!! תודה רבה!”
אודליה : “עוגה נהדרת ויפה”
היי ניקי, יש לך מתכון לעוגה פרווה, בה אפשר להשתמש בקופסת שימורים של אננס?
שבת שלום
עם אפשר תשובה מהירה
עוגה יצא יפה וגבוע אבל בפנים רטובה.
מה עושים
תודה ניקי
אם אם אפשר לציין באיזה זן של תפוחים מדובר, זה יעזור לי. אני משתמשת בגרנד אך אולי את ממליצה סוג אחר?
היי ניקי
הכנתי היום, שישי.
עד יום ראשון כדאי לשמור בחוץ או במקרר?
תודה