עוגת תפוזים רכה ונהדרת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוזים רכה ונהדרת

עוגת תפוזים רכה ונהדרת

אין כמו ריח של עוגת תפוזים בתנור, זהובה רכה ריח מטריף אחת מהעוגות החביבות עליי שאני לא מפסיקה להכין.
עוגה קלאסית לשבת אוורירית רכה זהובה עם טעם משגע של תפוזים.
להכין ולהנות מכל ביס טעים.

גודל תבנית: A4 / תבנית 26

מרכיבים:

4 ביצים
300 ג’ סוכר (כוס וחצי)
180 מ”ל מיץ תפוזים (3/4 כוס)
180 מ”ל שמן (3/4 כוס)
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)
שתיים וחצי כפיות אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
מעט סוכר

הכנות:

1. לשים במיקסר את הביצים להתחיל להקציף במהירות נמוכה כמה שניות ולהוסיף באיטיות את הסוכר להגביר את מהירות המיקסר לבינונית גבוהה במשך שתיים שלוש דקות.

2. להנמיך את המהירות ולהוסיף את השמן, תפוזים קמח ואבקת אפייה, לערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4. לשמן תבנית לפזר מעט סוכר בתחתית לשפוך את הבלילה להכניס לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה וזהובה.

Orange cake

357058 צפיות 136 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוזים רכה ונהדרתעוגת תפוזים רכה ונהדרתעוגת תפוזים רכה ונהדרת

עוגת תפוזים רכה ונהדרתעוגת תפוזים רכה ונהדרתעוגת תפוזים רכה ונהדרת

גולשים מכינים וממליצים:

טורי : ” עוגה יצאה מעולה וטעימה מאוד מהממת”

יעל : “ניקי זו אמנם התגובה הראשונה שלי אבל המתכון המי-יודע-כמה.
כבר 3 שנים אופה ומבשלת רק מתכונים שלך, אני כבר לא מבזבזת זמן בחיפוש מתכונים באינטרנט אלא פשוט כותבת בגוגל ניקי ואת המתכון המבוקש…
גם הפעם שיחקת אותה- העוגה מושלמת… אין עלייך!”

עדנוש : “הכנתי אותה פעמיים השבוע ! פשוט עוגה מוצלחת ! הוספתי קצפת מעל העוגה פשוט מדהייימההה !!!!”

חיה : עוגה קלה וטעימה!!!עשיתי אותה שעה וחצי לפני שבת העוגה יצאה מעולה!!!!
הילדים לא הצליחו לחכות עד שתתקרר וחיסלו חצי תבנית לפני שבת הולכת לעשות אותה שוב השבת. תודה רבה לך! ושבת שלום!

סימה : ניקי- רציתי להודות לך על מתכונים נפלאים! גילית את האתר ממש לא מזמן והפסקתי לחפש מתכונים אחרים- יש פה הכל, כולל את התשובות המהירות שלך שמאוד עוזרות.
העוגה יצאה רכה, טעימה, גבוה ולא נשאר ממנה פירור! מיותר לציין שהיא כל כך קלה להכנה 🙂 אז.. תודה מקרב לב !

מיריס : העוגה יצאה ממש ממש טעימה!!! אין עליך ועל המתכונים שלך!!

נאוה : “עוגה מעולה !!!כמה פשוטה ככה מעולה !!!!”

חגית : “עוגה מצויינת כשמה כן היא נהדרת”

לי : “בפעם השישית מכינה את העוגה כל כך פשוטה וטעימה -ממש מתכון מדויק כזה שחייבים לאמץ!”

אושרית : “העוגה יצאה אוורירית, רכה ונימוחה ובקיצור מעולה!
המון תודה”

641
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

הצילו…
השתמשתי בתבנית קוגלאוף… מנירוסטה (פעם ראשונה)
שימנתי אותה אבל העוגה לא נפרדת ממנה…
יש שיטה מיוחדת?

שגית

בוקר טוב ושבוע טוב!
האם ניתן להכין בדומה בעוגת מיץ סירופ? האם יתאים?

טלי

ניקי בוקר טוב,

האם אני יכולה להשתמש עם תבנית קפיצית גודל 25

או 23 מה את ממליצה

תודה רבה ויום טוב

שני

ניקי את מדהימה! אני רוצה להוסיף שוקולד קצוץ שהעוגה תהיה כמו עוגת תפוזים עם שוקולד צ’יפס…זה אפשרי? אם כן כמה לשים לתבנית 24, ובאיזה שלב?
תודה! כל משפחתי נהנית ממתכונייך!

דובשנית

היי ניקי בוקר טוב
מה זאת אומרת מינימום הקצפה? האם להוריד את המהירות כשמוסיפים את הקמח?

דלי

היי ניקי,
תודה רבה על המתכונים הקלילים והמעולים!
הכנתי את העוגה בסופ”ש וסוף סוף יצאה לי עוגת תפוזים, פרווה, ממש טובה!
הכנתי אותה בתבנית מלבנית, חד פעמית ובאמת הקצפתי טוב טוב את הביצים עם הסוכר והוספתי את הקמח במינימום בחישה! זה מה שעשה את ההבדל. תמיד העוגות היו יוצאות לי קשות ודחוסות, סוף סוף יצאה עוגה אוריריות, תודה רבה!
(הכנתי גם את העוף עם האורז בתנור- יצא מדהים!)

מיריס

היי ניקי,

העוגה יצאה ממש ממש טעימה!!!
אין עליך ועל המתכונים שלך!!