עוגת מיץ עם קצפת ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים, אחת העוגות הכי טובות שהכנתי אי פעם. מתכון מוכר ותיק ואהוב עליי מאוד. יש לעוגה הזאת פינה חמה אצלי בלב אני פשוט אוהבת אותה.

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
300 ג כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג` קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות)
קורט מלח
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים סחוט טרי

לקצפת:
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא) – ריץ לפרווה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים לקישוט

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.

2. לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, לצנן.

3. להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה, להזליף / למרוח על העוגה. לקשט בתותים.

לטרוף.

21204 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

137
תגובות

  הרשם  
עדכן
דניאל

את רושמת להוסיף את שאר המצרכים כשהשמנת ופודינג הם חלק מהמצרכים ומטעה מאוד. את חייבת לפרט יותר. בלילה שלמה הלכה לי לפח. חבל!

ליטל

היי ניקי בוקר טוב האם הכמות מספיקה לתבנית מלבנית 22*31?

לימור

הי ניקי ,
אם רוצים לצפות את כל העוגה בקצפת מה הכמויות של השמנת והפודינג
תודה רבה

שני

ניקי תודה על המתכון המנצח! יצאה פצצה!!!! מזמן רציתי להכין עוגה כזאת לא נשאר פירור!

ורדית

היי ניקי
לאחר שהעוגה מוכנה עם הקצפת והתותים,צריך לשמור במקרר?

1 7 8 9