עוגת מיץ עם קצפת ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים, אחת העוגות הכי טובות שהכנתי אי פעם. מתכון מוכר ותיק ואהוב עליי מאוד. יש לעוגה הזאת פינה חמה אצלי בלב אני פשוט אוהבת אותה.

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
300 ג כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג` קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות)
קורט מלח
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים סחוט טרי
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא) – ריץ לפרווה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים לקישוט


הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.

2. לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, לצנן.

3. להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה, להזליף / למרוח על העוגה. לקשט בתותים.

לטרוף.

5450 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

122
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

כמה קריטי זה הפרדת ביצים? והאם יש מתכון לעוגת מיץ ללא הפרדת ביצים?!

מאיה

ניקי יקרה שלום,
הבת שלי מאוד אוהבת את העוגה ורוצה שנכין אותה כמאפינס. זה יכול לעבוד? האם לשנות
משהו?
תודה רבה

איריס

היי ניקי האם אפשר להכין את העוגה הזו בלי הקצפה?

אורנה

היי ניקי. עשיתי את העוגה בתבנית עגולה 24 לפי המתכון . יצאה גבוהה ויפה, אך קצת דחוסה ויבשה, למרות שהרטבתי אותה בקצת מיץ תפוזים לפני שמרחתי את הקצפת. למה הדחיסות?

הדס

היי ניקי,
בטעות הקצפתי את החלבונים והסוכר ואז הוספתי גם את החלמונים והקצפתי גם אותם. עד כמה זה נורא?

1 6 7 8