עוגת מיץ עם קצפת ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים, אחת העוגות הכי טובות שהכנתי אי פעם. מתכון מוכר ותיק ואהוב עליי מאוד. יש לעוגה הזאת פינה חמה אצלי בלב אני פשוט אוהבת אותה.

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
300 ג כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג` קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות)
קורט מלח
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים סחוט טרי
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא) – ריץ לפרווה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים לקישוט

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.

2. לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, לצנן.

3. להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה, להזליף / למרוח על העוגה. לקשט בתותים.

לטרוף.

15638 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

128
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורדית

היי ניקי
לאחר שהעוגה מוכנה עם הקצפת והתותים,צריך לשמור במקרר?

1 7 8 9