עוגת מיץ עם קצפת ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים, אחת העוגות הכי טובות שהכנתי אי פעם. מתכון מוכר ותיק ואהוב עליי מאוד. יש לעוגה הזאת פינה חמה אצלי בלב אני פשוט אוהבת אותה.

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
300 ג כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג` קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות)
קורט מלח
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים סחוט טרי
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא) – ריץ לפרווה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים לקישוט

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.

2. לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, לצנן.

3. להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה, להזליף / למרוח על העוגה. לקשט בתותים.

לטרוף.

16798 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

130
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

ניקי תודה על המתכון המנצח! יצאה פצצה!!!! מזמן רציתי להכין עוגה כזאת לא נשאר פירור!

ורדית

היי ניקי
לאחר שהעוגה מוכנה עם הקצפת והתותים,צריך לשמור במקרר?

1 7 8 9