יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים עם תותים עוגות וקינוחים עוגות תפוזים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים

19 יוני 2012
(Visited 7,271 times, 6 visits today)

עוגת מיץ עם קצפת ותותים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים, אחת העוגות הכי טובות שהכנתי אי פעם. מתכון מוכר ותיק ואהוב עליי מאוד. יש לעוגה הזאת פינה חמה אצלי בלב אני פשוט אוהבת אותה.

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
300 ג כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג` קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות)
קורט מלח
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים סחוט טרי

לקצפת:
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא) – ריץ לפרווה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים לקישוט

אולי תאהב גם את...♥

  • עוגת בננות בחושה פרווה

    תנו לי עוגות בחושות בלי לסבך את החיים ובלי ללכלך יותר מידי כלים.
    קערה מקסימום שתי קערות, בננות, אגוזים קינמון, שוקולד צ’יפס מתכון לעוגת בננות פשוטה שיוצאת נהדר.
    יש לכם 5 דקות ? נהדר תכינו את העוגה היא יוצאת מופלא והיא כל כך קלה.
    במקרה היו לי בננות על השיש משם הדרך אל התנור הייתה קצרה ואפילו לא הפעלתי את המיקסר אין יותר טוב מזה ויש לי עוגה טובה לשבת. מומלץ לראות את הסרטון לפני שמתחילים להכין.

    אינגליש קייק, תבנית עגולה קוטר 18

  • ספינג’

    אני יודעת שאת המשפט הזה אומרים הרבה ואני בכל זאת אחזור עליו, מזל שחנוכה מגיע פעם בשנה המתכון הזה הורס! אי אפשר לעמוד בפניו.
    אני כמעט אומרת לכם תעזבו אל תכינו מרגע שמתחילים להכין אי אפשר להפסיק תמצאו את עצמכם מכינים כל השנה ולא רק בחנוכה.
    נראה אתכם מכינים ואוכלים רק אחד :), התפקיד שלי במשפחה זה להכין את הספינג’ והמחמאה הכי טובה שאומרים לי שהטעם ממש כמו של הדודה המרוקאית שהיא רמה בפני עצמה.
    אני חייבת להוסיף הבצק לא נוח לעבודה בדיוק להיפך הוא מעצבן, דביק, לא נוח תזרמו איתו בסוף יוצא ספינג’ נהדר רך מאוד, מסוכר עם טעם נהדר.
    תראו בסרטון איך אני עובדת איתו נתתי כמה טיפים ואל תתרגשו אם הראשון לא יוצא טוב.

    16 ספינג’

  • רולדה מדהימה עם קצפת כמו בקונדיטוריה

    אני אוהבת נוסטלגיה לחזור לעבר ולהכין את המתכונים שהאימהות והסבתות הכינו, כמה רגש ואהבה יש בעוגות של פעם. אני עד היום נזכרת בערגה בעוגות שסבתא שלי הכינה.
    היום אני עושה טיול בעמק הזיכרונות עם רולדת ספוג של פעם אני מכירה את העוגה הזאת מהילדות וכמה שאהבתי את הרכות של הספוג, הרי זאת אחת העוגות הכי רכות שיש והיא מלאה קרם טעים שאי אפשר לעמוד בפניו.
    זיכרונות זה דבר יפה אבל רציתי קצת לשדרג ולהפוך את העוגה ליותר יפהפייה כמו בקונדיטוריה וביתית כמובן ואיך בדיוק עשיתי את זה ? מוזמנים לראות את הסרטון אני יכולה לומר שפרסתי את העוגה קיבלתי קריאות ואוווו.
    אני מאוד ממליצה לראות את הסרטון לפני שמכינים את העוגה זה יחסוך הרבה תקלות בדרך.

  • עוגת שוקולד רכה ועסיסית

    תעזבו הכל זאת העוגת שוקולד הכי טובה שהכנתי, עולה על כל האחרות העוגה הזאת מדהימה. תסתכלו בסרטון ותראו כמה שהיא קלה להכנה.
    תדמיינו עוגת שוקולד מהחלומות רכה, לחה ועסיסית ולמרבה הפלא היא על בסיס מים. לא יאמן כמה שהיא טובה.
    מרגע שתכינו אותה לא תכינו עוגה אחרת איזה מרקם שוקולדי מופלא, כמה שהיא רכה. לפני הכל תשמרו במחברת המתכונים אתם תודו לי אחר כך היא שווה ברמות ואפילו יותר מזה.

     

    תבנית 24

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.

2. לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, לצנן.

3. להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה, להזליף / למרוח על העוגה. לקשט בתותים.

לטרוף.

הרשם
עדכן
137 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

את רושמת להוסיף את שאר המצרכים כשהשמנת ופודינג הם חלק מהמצרכים ומטעה מאוד. את חייבת לפרט יותר. בלילה שלמה הלכה לי לפח. חבל!

היי ניקי בוקר טוב האם הכמות מספיקה לתבנית מלבנית 22*31?

הי ניקי ,
אם רוצים לצפות את כל העוגה בקצפת מה הכמויות של השמנת והפודינג
תודה רבה

ניקי תודה על המתכון המנצח! יצאה פצצה!!!! מזמן רציתי להכין עוגה כזאת לא נשאר פירור!

היי ניקי
לאחר שהעוגה מוכנה עם הקצפת והתותים,צריך לשמור במקרר?

התבלבלתי ושמתי גם את השמנת והפודינג בתוך כל המיצרכים ביחד לעוגה ועכשיו הכנסתי לתנור. יצליח? או שקילקלתי??

הולך עם ריבת חלב מעל?