עוגת מיץ עם קצפת ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים, אחת העוגות הכי טובות שהכנתי אי פעם. מתכון מוכר ותיק ואהוב עליי מאוד. יש לעוגה הזאת פינה חמה אצלי בלב אני פשוט אוהבת אותה.

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
300 ג כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג` קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות)
קורט מלח
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים סחוט טרי
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא) – ריץ לפרווה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים לקישוט

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.

2. לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, לצנן.

3. להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה, להזליף / למרוח על העוגה. לקשט בתותים.

לטרוף.

16900 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

130
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

עוגה מטריפה
קלה להכנה,נימוחה,טעימה להפליא
יישר כוח,ניקי

רוחמה

ניקי האתר שלך משגע מתכונים מעולים טובים וממש ככייף להכנס לאעתר שלך יש רק ללמוד ממך תודה וחג שמח

שם

עוגה מעולללללה ,מאז שגיליתי את האתר חיי המשפחה השתנו מקצה לקצה כך לפחות בעלי טוען.תודה רבה רבה

שם

עוגה כל כך קלה להכנה וטעימה בטירוף.
טעם של פעם.
מתכון מעולה.

שיילו

היי ניקי המקסימה.
דבר ראשון השניצלים האפויים שלך יצאו אליפות הפיצית בת השנה ושלוש טרפה וכמובן שגם אני ובעלי…:-)
לגבי העוגה הזו:
1.כמה ימים היא נשמרת?
2.איזה תבנית? חד פעמית מרובעת בינונית זה טוב?
תודה

שם

היי ניקי מה שלומך ? תודה על המתכונים הנהדרים . נתקעתי ללא פודינג האם ניתן להמיר בתחליף ?

שם

היי ניקי, ערב טוב,
האם העוגה טובה גם ללא ציפוי הקצפת בכלל ? (עוגה “יבשה” כמו שאומרים…)

1 2 3 9