עוגת מיץ עם קצפת ותותים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים

עוגת מיץ עם קצפת ותותים, אחת העוגות הכי טובות שהכנתי אי פעם. מתכון מוכר ותיק ואהוב עליי מאוד. יש לעוגה הזאת פינה חמה אצלי בלב אני פשוט אוהבת אותה.

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
300 ג כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג` קמח תופח (2 כוסות+ 2 כפות)
קורט מלח
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים סחוט טרי
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא) – ריץ לפרווה
2 כפות אינסטנט וניל
תותים לקישוט

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.

2. לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 45 דקות, לצנן.

3. להקציף שמנת מתוקה ואינסטנט לקצפת יציבה, להזליף / למרוח על העוגה. לקשט בתותים.

לטרוף.

16899 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

130
תגובות

  הרשם  
עדכן
איילת שמש

שלום ניקי, אני רוצה להכין את העוגה הזו למשפחה לשבת מדובר ב13 איש בערך, זה יספיק או עדיף עוגה אחרת בסגנון?

אינה רסקין

היי ניקי , אני רוצה לעשות את העוגה הזאת בתבנית גדולה, האם להכפיל כמויות יספיק? תודה!

שירן

ניקי היי
מכינה המון את העוגה הזאת והיא מדהימה ישלי מלית דובדבנים של פוליבה נראה יתאים למרוח שכבה דקה על העוגה לפני זילוף הקצפת?

לילך

הי ניקי. נראה לך שמתאים ליומולדת בגן? כלומק ילדים יאהבו אותה? בני שנתיים-שלוש

מורן

היי ניקי,
האם ניתן לאפות את העוגה בתבנית 26?

גילי

ניקי אם אני משתמשת בקמח רגיל ואבקת אפייה אז להשאיר את אותה כמות קמח או קצת פחות? (כי גם האבקת אפייה תופסת נפח)
ולהקצפה לא צריך להוסיף חלב? רק שמנת ופודינג וניל?

מיטל

הי ניקי!
זאת לא עוגת סברינה?