


מאפינס שוקו
מאפינס שוקו קלים להכנה וכאלה רכים, מהסוג שמכינים בלילה ומפתיעים את הילדים לאכול בבוקר. אני אוהבת לתת לילדים לקחת לבית ספר אז אני עושה אותם קטנים בגודל ביס. אין כמו חיוך של ילד בבוקר.
כ 30 יחידות קטנטנות
מרכיבים:
2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
שליש כוס שמן
3/4 כוס שוקו (כמו שאוהבים לא אבקה)
כף ממרח ממרח שוקולד
210 ג’ קמח תופח (כוס וחצי קמח)
הכנות:
*1. לערבב את כל המצרכים לחלק לשקעים לאפות כ 12 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
29802 צפיות 4 צפיות היום
היי ניקי,
איך המאפינס יצאו לך בצורה כזו, באיזו תבנית השתמשת?
האם ניתן לשים קמח מלא תופח? האם יורגש הבדל?
היי ניקי
תודה רבה על המתכון, נראה מתוק במיוחד.
שוקו – הכוונה ל3/4 כוס אבקת שוקולית, או ממש כוס שוקו מוכן לשתייה עם חלב?
תודה
היי ניקי יקרה, האם את מתכוונת לשוקולית על בסיס חלב?
כמה זה 210 גרם קמח?
כמה זה בכוסות?
וגם אין לי קמח תופח. אז כמה קמח וכמה אבקת אפיה לשים?
שלום ניקי
האם ניתן לאפות זאת סתם בתבנית אנגליש?
אם כן כמה זמן? חום?
גמח”ט
מאוד מעניין!! השאלה שלי היא מה יקרה אם אני אוסיף כפית או חצי כפית ממרח שוקולד לכל מאפינס???