


מאפינס שוקו
מאפינס שוקו קלים להכנה וכאלה רכים, מהסוג שמכינים בלילה ומפתיעים את הילדים לאכול בבוקר. אני אוהבת לתת לילדים לקחת לבית ספר אז אני עושה אותם קטנים בגודל ביס. אין כמו חיוך של ילד בבוקר.
כ 30 יחידות קטנטנות
מרכיבים:
2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
שליש כוס שמן
3/4 כוס שוקו (כמו שאוהבים לא אבקה)
כף ממרח ממרח שוקולד
210 ג’ קמח תופח (כוס וחצי קמח)
הכנות:
*1. לערבב את כל המצרכים לחלק לשקעים לאפות כ 12 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
30400 צפיות 8 צפיות היום
היי ניקי 5 דק הכנה 15 דק בתנור ותוך 2 דק חוסל 🙂
האם אפשר להכין שוקו מאבקה – זה יתאים?
או שהכוונה היא משקה שוקו קנוי?
על כמה מעלות לאפות?
סליחה על הבורות, מאפינס זה עוגה רק בקטן? ושאלה שניה, כמה אבקת אפיה להוסיף לקמח רגיל?
האם אפשר בתבנית עגולה , למשל תבנית 24?
היי
אני עכשיו מכינה את המאפינס וזה נראה דליל..זה אמור להיות ככה? להוסיף קמח?
יש לציין שהכפלתי כמויות לצורך כמות גדולה יותר..
ועד שאלה קטנה,האם את מערבבת ביד או עם מיקסר?
תודה