


מאפינס שוקו
מאפינס שוקו קלים להכנה וכאלה רכים, מהסוג שמכינים בלילה ומפתיעים את הילדים לאכול בבוקר. אני אוהבת לתת לילדים לקחת לבית ספר אז אני עושה אותם קטנים בגודל ביס. אין כמו חיוך של ילד בבוקר.
כ 30 יחידות קטנטנות
מרכיבים:
2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
שליש כוס שמן
3/4 כוס שוקו (כמו שאוהבים לא אבקה)
כף ממרח ממרח שוקולד
210 ג’ קמח תופח (כוס וחצי קמח)
הכנות:
*1. לערבב את כל המצרכים לחלק לשקעים לאפות כ 12 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
30399 צפיות 7 צפיות היום
ניקי, שלום מה זה אומר שוקו לא אבקשה כמו שאוהבים? והאם זה בסדר לעשות עם אבקה את המפינס
ניקי היקרה,
האם אפשר בלי ממרח נוטלה?
האם אפשר להחליף את הנוטלה עם שוקולד השחר?
הי ניקי,
באיזה גודל התבנית? כמה שקעים יש בה?
יש לך המלצה על תבנית מסויימת?
תודה
היי ניקי! מכורה לאתר. המאפינס הם מתכון מנצח אצלנו בבית. אבל כל פעם כשאני מכינה אותם, יום למחרת הם יוצאים עם שכבה רטובה ולחה בחלקם העליון. מה צריך לעשות כדי שזה לא ייקרה? תודה מראש!
ניקי היקרה שלום…בזכותך קניתי את תבניות הסיליקון שקעים המדהימות.האם להניח את התבניות על תבנית גדולה , והאם זמני האפיה בסיליקון זהים לאפיה בתבניות רגילות? בהמון תודה
אפשר להכין את מאפינס בתור עוגה?