עוגת מיץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת מיץ

עוגת מיץ

עוגת מיץ, אני חולת קלמנטינות אני מסוגלת לאכול כמויות מהן, קיבלנו כמות גדולה של קלמנטינות,
זאת תודה לאמא היקרה שלי על הקלמנטינות הנהדרות. בעלי רוטן כבר כמה ימים “הן יתקלקלו, אין סיכוי שנספיק לגמור אותן” אני מרגיעה אותו “אל תדאג יש לי תוכניות בשבילן” תוך כדי אני חושבת מה לעשות איתן…

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

3 ביצים מופרדות
300 ג’ כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג’ קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
קורט מלח
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים

סירופ:
חצי כוס מיץ קלמנטינות / תפוזים
כף א. סוכר

הכנות:

1. להקציף חלבונים וסוכר, להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.

2. חום בינוני, בסביבות 45 דקות. לערבב מיץ ואבקת סוכר, לסנן. לצקת על העוגה באופן שווה. העוגה נהדרת גם בלי הסירופ, לשיקולכם.

כוס שוקו חם , פרוסת עוגה רכה וטעימה וזה מושלם.
מרגישים שהחורף הגיע.

19528 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת מיץעוגת מיץעוגת מיץ

עוגת מיץעוגת מיץעוגת מיץ

גולשים מכינים וממליצים:

לירון : ניקי !! העוגה יצאה טעימה מאוד ועסיסית מתכון ממש מוצלח 🙂 תודה לך.

153
תגובות

  הרשם  
עדכן
דרור

הי ניקי, אפשר להחליף במיץ אשכוליות? עם סוכר כמובן שיהיה מתוק..

נעם

היי ניקי!
הכנתי את העוגה פעמיים והיא יצאה נפלאה! רציתי לשאול האם את חושבת שיתאים גם לאפות אותה בתבניות מאפינס…

מאיה שבח

הי 🙂 חושבת שאפשר להחליף במיץ תפוחים? הקטנה שלי ביקשה ממש עוגת מיץ תפוח 🙁

שירה

הי ניקי, רציתי לשאול אפשר לעשות את המתכון, לחלק לחצי להוסיף לבלילה אחת קקאו ולעשות עוגת שיש?
אם כן כמה קקאו להוסיף לחצי מהבלילה?

1 9 10 11