עוגת מיץ
עוגת מיץ, אני חולת קלמנטינות אני מסוגלת לאכול כמויות מהן, קיבלנו כמות גדולה של קלמנטינות,
זאת תודה לאמא היקרה שלי על הקלמנטינות הנהדרות. בעלי רוטן כבר כמה ימים "הן יתקלקלו, אין סיכוי שנספיק לגמור אותן" אני מרגיעה אותו "אל תדאג יש לי תוכניות בשבילן" תוך כדי אני חושבת מה לעשות איתן…
גודל תבנית: 24"
מרכיבים:
3 ביצים מופרדות
300 ג' כוס סוכר (כוס וחצי)
300 ג' קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
קורט מלח
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
כוס מיץ קלמטינות / מיץ תפוזים
סירופ:
חצי כוס מיץ קלמנטינות / תפוזים
כף א. סוכר
הכנות:
2. חום בינוני, בסביבות 45 דקות. לערבב מיץ ואבקת סוכר, לסנן. לצקת על העוגה באופן שווה. העוגה נהדרת גם בלי הסירופ, לשיקולכם.
כוס שוקו חם , פרוסת עוגה רכה וטעימה וזה מושלם.
מרגישים שהחורף הגיע.
גולשים מכינים וממליצים:
לירון : ניקי !! העוגה יצאה טעימה מאוד ועסיסית מתכון ממש מוצלח 🙂 תודה לך.