סינרול שוקולד פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סינרול שוקולד פרווה

סינרול שוקולד פרווה

המאפה שמרים האהוב בשני שינויים קטנים, במקום קינמון שוקולד והפעם הלכתי על בצק פרווה. אני גדלתי על סינרול קינמון כולה שבלול שמרים עם קינמון אבל זה כל כך טעים ועכשיו גם עם שוקולד . לא להידחף יש מספיק לכולם 🙂

30 שבלולים

מרכיבים:

550 ג’ קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
כף שמרים יבשים / חצי שקית שמרים טריים
1/4 כוס סוכר
כפית שטוחה מלח
3 חלמונים
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
200 מ”ל מים פושרים
כפית תמצית וניל
ממרח שוקולד השחר / נוטלה


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשמן קערה לשים את הבצק לכסות ולהתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק למלבן ולמרוח שוקולד, לגלגל לרולדה אחת גדולה.

3. להקפיא לחצי שעה (לא חובה) ולחתוך את הרולדה ל 10 שבלולים גדולים, את הצ’ופצ’יק הסגירה לשים למטה (טוסיק) לא חובה, לסדר אותם בתבנית מרופדת בנייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 – 25 דקות או שמכפיל את הנפח.

4. לטרוף ביצה ודבש ולהבריש את השבלולים. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 – 25 דקות.

5. להרתיח מים וסוכר במשך כמה דקות ולהבריש את השבלולים ביציאה מהתנור בנדיבות.

לטרוף!

6417 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : “וואו ניקי! וואו! הכנתי את זה אחרי שחלמתי תמיד לעשות בצק שמרים, ראיתי את המתכון ואמרתי לעצמי שאני יכולה לנסות. יצא… אין מילים! כל כך הרבה אנשים שטעמו התענגו וביקשו את המתכון, אחרים ביקשו שאכין להם את זה היום שוב. בקיצור. תודה רבה לך! נזלל וחוסל מהר והיה תענוג בכל ביס, ובכל דקה של הכנה.”

רני : “ניקי תודה רבה יצא מדההייםםם וטעיים!!”


105
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

הי ניקי ,
חסר מספר 3 במתכון , האם יש צורך בהתפחה שניה ?
תודה ולילהה טוב

1 5 6 7