סינרול – שבלולי שמרים חלומיים עם שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סינרול - שבלולי שמרים חלומיים עם שוקולד

עוגת שמרים מושלמת, הבצק כאן נפלא הוא כל כך נוח לעבודה על בסיס שמן בלי חמאה בכלל והסינרול יצאו נהדר.
רכים, זהובים מלאים בשוקולד ממכרים שאי אפשר לעמוד בפניהם. נחטפים ישר מהתבנית. איך אפשר לעמוד בפני עוגת שמרים חמה ? סינרול פרווה מושלמים! אני כבר מרגישה איזו שבת טעימה עומדת להיות 🙂

45 שבלולים

מרכיבים:

550 ג’ קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
25 ג’ שמרים טריים (שליש שקית)
או 11 ג’ שמרים יבשים (כף)
60 ג’ סוכר (רבע כוס)
כפית שטוחה מלח
ביצה
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
220 מ”ל מים פושרים (קצת פחות מכוס)
כפית תמצית וניל / סוכר וניל

ממרח שוקולד

להברשה:
ביצה
כפית דבש

סירופ:
3/4 כוס מים
80 ג’ סוכר (שליש כוס)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשמן קערה לשים את הבצק ולהתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק לשני חלקים, לרדד כל חלק למלבן למרוח שוקולד ולגלגל לגליל.

3. להקפיא את הגליל ל 30 – 40 דקות (לא חובה) לחתוך את גליל לשבלולים בקוטר 5 – 6 מ”מ, לסדר אותם בתבנית עם נייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 דקות.

4. לטרוף ביצה ודבש ולהבריש את השבלולים. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 – 25 דקות.

5. להרתיח מים וסוכר במשך כמה דקות ולהבריש את השבלולים ביציאה מהתנור בנדיבות.

Dairy-Free Chocolate Spirals

לטרוף!

כדאי לדעת:
אפשר לחלק לשלושה חלקים את הבצק במקום לשניים, אפשר להקפיא את השבלולים.

24695 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סינרול שוקולד פרווהסינרול שוקולד פרווהסינרול שוקולד פרווה

סינרול שוקולד פרווהסינרול שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : “וואו ניקי! וואו! הכנתי את זה אחרי שחלמתי תמיד לעשות בצק שמרים, ראיתי את המתכון ואמרתי לעצמי שאני יכולה לנסות. יצא… אין מילים! כל כך הרבה אנשים שטעמו התענגו וביקשו את המתכון, אחרים ביקשו שאכין להם את זה היום שוב. בקיצור. תודה רבה לך! נזלל וחוסל מהר והיה תענוג בכל ביס, ובכל דקה של הכנה.”

רני : “ניקי תודה רבה יצא מדההייםםם וטעיים!!”

101
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

היי ניקי,
ערב טוב
האם ניתן להכין את הסינרול עם מילויים אחרים מתוך המגוון שלך או שזה פחות מתאים

אירית

האם את שלושת העלים מחברים לרולדה אחת? ברוחב שלהם?

אורלי לוי

מילאתי אותם במילוי קקאו, סוכר וקינמון אחרי שמרחתי את הבצק בחמאה.
האם עדיין להביש בביצה ודבש או רק בביצה?

עידו

יש לי קוביית שימרית. כמה לפי גרמים לשים בתכון?

שיילו

היי ניקי,
בטח כבר נמאס לך לענות על השאלה הזאת.. אבל אשמח אם תוכלי לכתוב לי כמה קמח זה בכוסות? תודה

רונית

מתכון מדהים כתמיד, יצא מעולה והבית הריח נפלא. לא שמתי את הסירופ. הילדים התלהבו מאוד. הכנתי חלק עם המילוי של מתכון סינרול קינמון שלך ויצא טעים ביותר. תודה על מתכונים מנצחים כתמיד.

כרמית

רק צריך לציין שהשוקולד שרשמת במתכון חלבי ….
צריך להשתמש עם ממרח פרווה
יוצר טעים גם הוא