סינרול – שבלולי שמרים חלומיים עם שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סינרול - שבלולי שמרים חלומיים עם שוקולד

עוגת שמרים מושלמת, הבצק כאן נפלא הוא כל כך נוח לעבודה על בסיס שמן בלי חמאה בכלל והסינרול יצאו נהדר.
רכים, זהובים מלאים בשוקולד ממכרים שאי אפשר לעמוד בפניהם. נחטפים ישר מהתבנית. איך אפשר לעמוד בפני עוגת שמרים חמה ? סינרול פרווה מושלמים! אני כבר מרגישה איזו שבת טעימה עומדת להיות 🙂

45 שבלולים

מרכיבים:

550 ג’ קמח (חצי קילו + 5 כפות נוספות)
25 ג’ שמרים טריים (שליש שקית)
או 11 ג’ שמרים יבשים (כף)
60 ג’ סוכר (רבע כוס)
כפית שטוחה מלח
ביצה
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
220 מ”ל מים פושרים (קצת פחות מכוס)
כפית תמצית וניל / סוכר וניל

ממרח שוקולד

להברשה:
ביצה
כפית דבש

סירופ:
3/4 כוס מים
80 ג’ סוכר (שליש כוס)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק, לשמן קערה לשים את הבצק ולהתפיח במקום חמים עד שהבצק מכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק לשני חלקים, לרדד כל חלק למלבן למרוח שוקולד ולגלגל לגליל.

3. להקפיא את הגליל ל 30 – 40 דקות (לא חובה) לחתוך את גליל לשבלולים בקוטר 5 – 6 מ”מ, לסדר אותם בתבנית עם נייר אפיה עם רווח בין אחד לשני, להתפיח בסביבות 20 דקות.

4. לטרוף ביצה ודבש ולהבריש את השבלולים. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 20 – 25 דקות.

5. להרתיח מים וסוכר במשך כמה דקות ולהבריש את השבלולים ביציאה מהתנור בנדיבות.

Dairy-Free Chocolate Spirals

לטרוף!

כדאי לדעת:
אפשר לחלק לשלושה חלקים את הבצק במקום לשניים, אפשר להקפיא את השבלולים.

36634 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סינרול שוקולד פרווהסינרול שוקולד פרווהסינרול שוקולד פרווה

סינרול שוקולד פרווהסינרול שוקולד פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : “וואו ניקי! וואו! הכנתי את זה אחרי שחלמתי תמיד לעשות בצק שמרים, ראיתי את המתכון ואמרתי לעצמי שאני יכולה לנסות. יצא… אין מילים! כל כך הרבה אנשים שטעמו התענגו וביקשו את המתכון, אחרים ביקשו שאכין להם את זה היום שוב. בקיצור. תודה רבה לך! נזלל וחוסל מהר והיה תענוג בכל ביס, ובכל דקה של הכנה.”

רני : “ניקי תודה רבה יצא מדההייםםם וטעיים!!”

127
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרי

האם אפשר למלא בממרח תמרים?

ענת

מושלם כהרגלך. לפי סעיף 1 -אני מבינה שאת כל החומרים הכל ביחד למיקסר?תודה תבורכי

גבריאל

באיזה וו לישה במיקסר ?

דינה

טעים! טעים! טעים!
תודה ניקי!
בזכותך המטבח הוא מקום כיף בשבילי!
מידי פעם ככה מדפדפת באפליקציה ונהנית לגוון במתכונים חדשים, מהירים וקלים!

דינה

שלום ניקי,
משתמשת במתכונים המושלמים שלך כבר תקופה ארוכה והגיע הזמן שאגיד לך תודה! בזכותך אני מבשלת אופה וגם נהנית מזה..
הכנתי כבר פעם אחת את השבלולים ויצא טעים ממש.. כמו שכתבת- לטרוף!

הכנתי עכשיו שוב את הבצק ולא אספיק בסוף להכין..
כמה שאלות..
1. האם אפשר להקפיא/לשים במקרר את הבצק ולאפות רק מחר?
2. זה נשאר טעים אם מקפיאים אחרי האפייה?
3. כמה ימים נשמר לא בהקפאה?
תודה מראש!

כנרת

תבורכי ניקי!
לא מחזיקות מעמד בקופסת העוגיות.. כבר באותו ערב מחטטת באתר לתכנן מה אכין מחר..
חג שמח!!

מיכל

עשיתי כמוך יעלי ויצא מטורף!!!!!!!!

1 3 4 5 6 7 10