בראוניז קפוצ’ינו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קפוצ'ינו

בראוניז קפוצ'ינו

אני אוהבת להכין בראוניז זאת אחת העוגות הכי אהובות אצלי בבית. הבראוניז האלה רכים שוקולדיים נמסים בפה. תחשבו  6 דקות הכנה ומשם לתנור זה כל הסיפור. הקפה והוניל ביחד נותנים טעם נהדר, עכשיו אפשר להכין קפה ולהנות מבראוניז מעולים שקשה לעמוד בפניהם.
אני מאוד ממליצה לקרר לפני שאוכלים הטעם רק משתבח, כמה טעים וכמה פשוט.

תבנית בגודל 20X30

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
180 ג’ סוכר (3/4 כוס)
רבע כוס סוכר חום בהיר
3 ביצים גדולות
2 כפות אינסטנט וניל
כפית אבקת נס קפה
100 ג’ קמח (3/4 כוס)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה יחד עם החמאה להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל אחיד.

3. להוסיף את הביצים בסבלנות לערבב במהירות אחרי כל הוספה, להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף את האינסטנט וניל קפה ובסוף את הקמח, לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה זה אמור להיות ככה.

4. להכין תבנית עם נייר אפייה או לשמן את התבנית תבנית, להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים (חשוב).

*5. מומלץ לקרר כמה שעות במקרר ולחתוך לקוביות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר לשמור במקרר מספר ימים, לא לפחד מהטעם של הקפה גם למי שלא אוהב הקפה נותן טעם נהדר ומי שבכל זאת מתעקש שיוותר על הקפה, כדי להפוך את הבראוניז לפרווה קצת פחות מחצי כוס שמן במקום החמאה.
במידה ואין ביצים גדולות להוסיף עוד ביצה אחת. אל תוותרו על הקירור זה רק עושה טוב לבראוניז.

19662 צפיות 61 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינו

גולשים מכינים וממליצים:

דבורה : “אוך, איזה טעם! גן עדן!
כבר הרבה זמן שאני מדמיינת את הטעם הזה יוצא לי בכל עוגה חדשה שאני אופה…
סופסוף מצאתי את המתכון המושלם!”

179
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדס

היי ניקי!
נכנסתי רק כדי לעדכן,הבראוניז הזה הולך איתי כל שבת לאיפה שאני הולכת
להורים שלי,לחמותי,חברים וכמובן שכשאני בבית!
( כמובן כתוספת לעוד עוגות פצצה מהאתר)
זה המתכון הכי קל ומהיר והכי הכי טעים!
פשוט כיף
עכשיו זזה להכין אותו שוב..
תודה לך!!

שרי

ניקי היקרה
האם אפשר להכין את הבראוניז לפסח?
תודה שרי

קרין

היי ניקי
האם ניתן להכין עם קמח חיטה מלא? הייתי בטוחה שנשאר לי קמח לסיים לפני פסח וכבר ‘ננעלתי’ על להכין את המתכון ופתאום גיליתי שאין לי קמח רגיל בכלל …

אסתר

שלום ניקי 🙂
בימים אלו, אין חמאה בסופרים.
מה את ממליצה להכניס כתחליף חלבי? שמנת מתוקה זה טוב?
אם כן, אז כמה?

ויקי

יצא לא טוב … אעשה שוב … אבל כל המתכונים האחרים שעשיתי השבת יצאו נהדר …אז לא נורא . ובקשר למתכון למבוגרים … התכוונתי אם יש מתכון שנראה לך יותר מתאים לאנשים מבוגרים מבחינת סוכר …תודה !

1 10 11 12