יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות ללא הקצפה

בראוניז קפוצ'ינו

5 נובמבר 2014
(Visited 21,687 times, 8 visits today)
בראוניז קפוצ'ינו

בראוניז קפוצ'ינו

אני אוהבת להכין בראוניז זאת אחת העוגות הכי אהובות אצלי בבית. הבראוניז האלה רכים שוקולדיים נמסים בפה. תחשבו  6 דקות הכנה ומשם לתנור זה כל הסיפור. הקפה והוניל ביחד נותנים טעם נהדר, עכשיו אפשר להכין קפה ולהנות מבראוניז מעולים שקשה לעמוד בפניהם.
אני מאוד ממליצה לקרר לפני שאוכלים הטעם רק משתבח, כמה טעים וכמה פשוט.

תבנית בגודל 20X30

מרכיבים:

200 ג' שוקולד מריר
100 ג' חמאה
180 ג' סוכר (3/4 כוס)
רבע כוס סוכר חום בהיר
3 ביצים גדולות
2 כפות אינסטנט וניל
כפית אבקת נס קפה
100 ג' קמח (3/4 כוס)

אולי תאהב גם את...♥

  • רולדת כתמים מדהימה

    איזה רולדה משגעת! ממבט ראשון היא נראית מסובכת ומי רוצה להתעסק עם עוגות מסובכות.
    הרולדה הזאת ממש לא קשה להכנה והכתמים האלה יוצאים נהדר והכנתי בדרך שהיא קלה ביותר.
    אני כן ממליצה להשתמש בשקי זילוף זה מאוד מקל על ההכנה של העוגה. אם אני מגזימה לקח לי 20 דקות להכניס את העוגה לתנור באמת לא עוגה קשה ואיזו רולדה יפהפייה יצאה לי.
    בא לכם להרשים את האורחים ? זאת בדיוק העוגה בשביל לעשות רושם ואחרי שחותכים מגלים איזו עוגה מעלפת!
    הטעם נהדר מי לא אוהב וניל ? המראה מדהים שתבינו אביב נשאר איתי במטבח כי הוא התלהב מהשילוב של הצבעים.
    תרוצו להכין. אין בעיה לשמור בהקפאה מספר ימים. לפני שמתחילים להכין כדאי לראות את הסרטון.

  • עוגת שיש בחושה ורכה ב 10 דקות עבודה

    עוגה יפהפייה! בפירוש אחת העוגות היפות שהכנתי. עוגת שיש מפנקת וטעימה בטירוף.
    החלטתי לשחק עם הבלילות לא סתם לקשקש עם סכין בשביל ליצור צורות אלא ממש להשקיע.
    הכנתי עוגה בחושה וביתית שום דבר מסובך מה שיפה בעוגה הזאת שהיא יוצאת אחרי שחותכים ממש כמו זברה בצורת פסים. רק אחרי שחותכים את העוגה מבינים כמה שהיא יפה. היא על בסיס שמן בלי טיפת חמאה או מרגרינה, כל מה שאתם צריכים זה 10 דקות והעוגה נכנסת לתנור. מסוג העוגות הבחושות שאי אפשר להפסיק ליישר וליישר עוד קצת, תהנו מהמחמאות 🙂

    תבנית 24

  • שבלולי קינמון וסוכר מהירים

    הקטנים האלה טעימים! קבלו סינרול לעצלנים בלי להשקיע אני מבטיחה. אתם מכירים את הרגע שמתחשק משהו מתוק בלי להשקיע יותר מידי ? אני בעד קיצורי דרך בלי להכין בצק לחכות להתפחה אין לי זמן רציתי משהו יותר פשוט.
    לרגעים כאלה בדיוק אני מחזיקה בבית בצק שמרים עלים. אחת ל… יוצא לי להשתמש בו והוא נהדר.
    בלי להפעיל את המיקסר או ללכלך כלים כל מה שצריך לפתוח את הבצק ולהכין שבלולי סוכר וקינמון מעולים!
    זה הכי קל שיש לפזר לגלגל לחתוך ולתנור. אין משהו יותר קל מזה.

    40 שבלולים

  • פאי עוגיות שוקולד בשני מצרכים

    קסם של מתכון! שני מצרכים צריך בשביל להכין את העוגיות היפהפיות האלה ולא תאמינו כמה קל להכין אותן.
    לא מאמינים ? תמשיכו לקרוא ואחר כך תלכו להכין.
    לקחתי את זה צעד קדימה והשתמשתי בבצק פריך מוכן כי במקרה לי היה בהקפאה, לקח לי 10 – 15 דקות להכין וזה נכנס לתנור.
    ממבט ראשון זה נראה מסובך תסמכו עליי בחיים שלכם לא פגשתם כזה מתכון קל, עד שמכינים לא מבינים כמה זה קל להכנה.
    בצק פריך עם המון שוקולד ללא התפחה ובלי הכנה של הבצק תפנו לכם כמה דקות אפילו תשתפו את הילדים זה ממש כמו משחק יפה.

    32 עוגיות

    תבנית קוטר 24

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה יחד עם החמאה להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל אחיד.

3. להוסיף את הביצים בסבלנות לערבב במהירות אחרי כל הוספה, להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף את האינסטנט וניל קפה ובסוף את הקמח, לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה זה אמור להיות ככה.

4. להכין תבנית עם נייר אפייה או לשמן את התבנית תבנית, להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים (חשוב).

*5. מומלץ לקרר כמה שעות במקרר ולחתוך לקוביות.

Cappuccino Brownies

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר לשמור במקרר מספר ימים, לא לפחד מהטעם של הקפה גם למי שלא אוהב הקפה נותן טעם נהדר ומי שבכל זאת מתעקש שיוותר על הקפה, כדי להפוך את הבראוניז לפרווה קצת פחות מחצי כוס שמן במקום החמאה.
במידה ואין ביצים גדולות להוסיף עוד ביצה אחת. אל תוותרו על הקירור זה רק עושה טוב לבראוניז.

בראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינו

גולשים מכינים וממליצים:

דבורה : "אוך, איזה טעם! גן עדן!
כבר הרבה זמן שאני מדמיינת את הטעם הזה יוצא לי בכל עוגה חדשה שאני אופה…
סופסוף מצאתי את המתכון המושלם!"

הרשם
עדכן
241 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות