בראוניז קפוצ’ינו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בראוניז קפוצ'ינו

בראוניז קפוצ'ינו

אני אוהבת להכין בראוניז זאת אחת העוגות הכי אהובות אצלי בבית. הבראוניז האלה רכים שוקולדיים נמסים בפה. תחשבו  6 דקות הכנה ומשם לתנור זה כל הסיפור. הקפה והוניל ביחד נותנים טעם נהדר, עכשיו אפשר להכין קפה ולהנות מבראוניז מעולים שקשה לעמוד בפניהם.
אני מאוד ממליצה לקרר לפני שאוכלים הטעם רק משתבח, כמה טעים וכמה פשוט.

תבנית בגודל 20X30

מרכיבים:

200 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
180 ג’ סוכר (3/4 כוס)
רבע כוס סוכר חום בהיר
3 ביצים גדולות
2 כפות אינסטנט וניל
כפית אבקת נס קפה
100 ג’ קמח (3/4 כוס)

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה יחד עם החמאה להמיס במיקרו ולערבב עד שהכל אחיד.

3. להוסיף את הביצים בסבלנות לערבב במהירות אחרי כל הוספה, להוסיף את הסוכר לערבב ולהוסיף את האינסטנט וניל קפה ובסוף את הקמח, לערבב לעיסה אחידה, קצת קשה זה אמור להיות ככה.

4. להכין תבנית עם נייר אפייה או לשמן את התבנית תבנית, להעביר את העיסה ולשטח באופן שווה, לאפות כ 25 – 30 דקות או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים (חשוב).

*5. מומלץ לקרר כמה שעות במקרר ולחתוך לקוביות.

Cappuccino Brownies

כדאי לדעת ש…
ניתן להקפיא, אפשר לשמור במקרר מספר ימים, לא לפחד מהטעם של הקפה גם למי שלא אוהב הקפה נותן טעם נהדר ומי שבכל זאת מתעקש שיוותר על הקפה, כדי להפוך את הבראוניז לפרווה קצת פחות מחצי כוס שמן במקום החמאה.
במידה ואין ביצים גדולות להוסיף עוד ביצה אחת. אל תוותרו על הקירור זה רק עושה טוב לבראוניז.

28226 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינובראוניז קפוצ'ינו

גולשים מכינים וממליצים:

דבורה : “אוך, איזה טעם! גן עדן!
כבר הרבה זמן שאני מדמיינת את הטעם הזה יוצא לי בכל עוגה חדשה שאני אופה…
סופסוף מצאתי את המתכון המושלם!”

211
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

הכוונה היא להוסיף את הביצים והסוכרים לסיר עם החמאה והשוקולד או להוריד מהאש ולהוסיף?
תודה :]

אודיה

היי ניקי
ל2 אינגלישקייק זה טוב?

שיר

ניקי זה יצא כל כך טעים! תודה לך:)

מירי

הי ניקי.

יש לי זמן ואין לי שמן… יש איזה עוגת שמרים או משהו כזה שאני יכולה לעשות שלא צריכה שמן?
תודה רבה רבה על האתר, אני מאוד נעזרת בו וקוצרת מחמאות. מבעלי…

אסתי

היי ניקי,
תודה על הכל, מלכה את!
מתכונים 1-1…
תגידי איך זה יוצא מתוק מידי? יותר עוגה או מזכיר יותר קינוח?
אני פשוט רוצה לדעת אם זה מתאים להכין לסבתא שלי.. אני רוצה להכין לה משהו טוב לשבת..
אשמח שתעני..
תודות!

מיכל

הי ניקי, גם מתכון זה כמו כל שאר המתכונים שלך נראה פגז!!
אם יש לי ביצים L בכמה עליי להשתמש?
ושאלה נוספת החלפת החמאה בשמן משנה משמעותית או לא?

אני

היי ניקי,

המרק חומוס מתבשל.. טועמים מהאתר בכל יום!

אפשר להחליף את החמאה ב3/4 כוס שמן כמו בבראוניז פרווה?

תודה ענקית!!

1 2 3 14