עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת מוס אבל אפויה יש דבר כזה ? אני אוהבת עוגות שטעם השוקולד מורגש בכל ביס ומעל יש מוס קוקוס אבל אפוי, נשמע מעניין נכון ? שכבת שוקולד עסיסית למטה מעל מגיעה שכבת קוקוס רכה וזהובה.

23X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת הקוקוס:
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ואת שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.

2. לאפות את הבראוניז בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

3. להקציף חלבונים סוכר ותמצית וניל לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף ולהוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.

4. למרוח את קצף החלבונים מעל שכבת הבראוניז ולאפות עוד כמה דקות , הקצף מקבל צבע זהוב יפה.

5. לקרר כשעתיים.

12414 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
אהובה פיינמסר

המוס קוקוס לא יצא כמו בתמונה, לאחר כ 10 ד השכבה העליונה נהייתה פריכה ובפנים נשאר נוזלי.גם השוקולד היה אפוי חלקיתיכול להיות שהבעיה בתנור?

עדי

היי ניקי 🙂
בעלי חא אוהב קוקוס.. יש אפשרות להחליף את הקוקוס במשהו אחר? אם כן במה?
תודה רבה!

יהודית ת

בוקר טוב ניקי.
אני רוצה לעשות את העוגה הזו בתבנית קצת גדולה יותר. החד”פ סטנדרטית. נראה לי נקרא a5. תוכלי בבקשה לעזור לי עם הכמויות המדוייקות?
תודה רבה

חן

הי ניקי. התחתית החומה מעל חצי שעה בתנור ועדיין קיסם יוצא רטוב לגמרי. מה עושים?

קלרה פופו

ניקי המקסימה
אם רוצים להמיר את הקמח שבעוגה.שיהיה מתאים לפסח.
על מה את ממליצה?
קמח תפוחי אדמה יהיה טוב?
תבורכי ממיטב הברכות.
את משמחת המון אנשים.
שבת שלום ומבורך.ק.

יפעת 2

היי ניקי.אפשר להמיר את החמאה לשמן?

1 10 11 12