


עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה
עוגת מוס אבל אפויה יש דבר כזה ? אני אוהבת עוגות שטעם השוקולד מורגש בכל ביס ומעל יש מוס קוקוס אבל אפוי, נשמע מעניין נכון ? שכבת שוקולד עסיסית למטה מעל מגיעה שכבת קוקוס רכה וזהובה.
23X24
מרכיבים:
150 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)
שכבת הקוקוס:
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ואת שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.
2. לאפות את הבראוניז בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.
3. להקציף חלבונים סוכר ותמצית וניל לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף ולהוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.
4. למרוח את קצף החלבונים מעל שכבת הבראוניז ולאפות עוד כמה דקות , הקצף מקבל צבע זהוב יפה.
5. לקרר כשעתיים.
23180 צפיות 4 צפיות היום
היי ניקי
רציתי להגיד לך תודה רבה רבה את באמת אישה מיוחדת עשייתי את עוגה הזאת לשבת ויצאה פצצההההה
באמת כל מה שאני עושה מהמתכונים שלך תמידד אבל תמיידדד יוצא מוצלח אז תודה רבה ד’ יברך אותך
מה זאת אומרת לקפל את החלמונים אל הקצף?
שלום ניקי האם מתאים לאפות את העוגה הזו בתבנית עגולה? היא תצליח להיחתך יפה?
תודה
היי ניקי…משום מה כשהוצאתי בתחילה את הבראוניז הקיסם יצא עם פירורים לחים כמו שצריך אבל כששמתי את הקצף ואחרי שהוצאתי מהתנור וחיכיתי שיתקרר התחתית יצאה ממש רטובה ונדבקה למרות ששימנתי את נייר האפיה…מבאס
כי פשוט זה אפילו לא דומה למה שיצא לי בתמונה