


עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה
עוגת מוס אבל אפויה יש דבר כזה ? אני אוהבת עוגות שטעם השוקולד מורגש בכל ביס ומעל יש מוס קוקוס אבל אפוי, נשמע מעניין נכון ? שכבת שוקולד עסיסית למטה מעל מגיעה שכבת קוקוס רכה וזהובה.
23X24
מרכיבים:
150 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)
שכבת הקוקוס:
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
הכנות:
1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ואת שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.
2. לאפות את הבראוניז בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.
3. להקציף חלבונים סוכר ותמצית וניל לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף ולהוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.
4. למרוח את קצף החלבונים מעל שכבת הבראוניז ולאפות עוד כמה דקות , הקצף מקבל צבע זהוב יפה.
5. לקרר כשעתיים.
21830 צפיות 5 צפיות היום
שלום ניקי,
אפשר להחליף את החמאה בשמן?
תודה!
הי ניקי אין על המתכונים שלך, תודה.
אפשר להחליף את החמאה במרגרינה?
אני רוצה שיהיה פרווה
הי ניקי . מידי יום א ויום ד אני מצפה למתכונים שלך! אצלי לא אוהבים קוקוס האם אפשר להחליף אותו במשהו אחר?
נראה מצוין!!
שלום ניקי,
אינספור תודות על המתכונים המעולים.
שאלתי: יש אפשרות להכין את העוגה ללא קמח או עם תחליפיו? אני רוצה להכין למנועי גלוטן.
תודה רבה!
היי ניקי, באמת אופן ההכנה אינו ברור, שכבת השוקולד ברורה אבל השכבה השניה – מה עם החלמונים, מה עם הקוקוס? את יכולה לתקן את זה בבקשה? העוגה נראית מואד מעניינת.
לא ברור בכלל איך להכין.
שכבת שוקולד?
עליה שכבת קוקוס?
ומעל לכל שכבת חלבונים? כמה חלבונים?