עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת מוס אבל אפויה יש דבר כזה ? אני אוהבת עוגות שטעם השוקולד מורגש בכל ביס ומעל יש מוס קוקוס אבל אפוי, נשמע מעניין נכון ? שכבת שוקולד עסיסית למטה מעל מגיעה שכבת קוקוס רכה וזהובה.

23X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת הקוקוס:
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ואת שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.

2. לאפות את הבראוניז בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

3. להקציף חלבונים סוכר ותמצית וניל לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף ולהוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.

4. למרוח את קצף החלבונים מעל שכבת הבראוניז ולאפות עוד כמה דקות , הקצף מקבל צבע זהוב יפה.

5. לקרר כשעתיים.

11757 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

שלום ניקי,
אפשר להחליף את החמאה בשמן?
תודה!

ayala

הי ניקי אין על המתכונים שלך, תודה.
אפשר להחליף את החמאה במרגרינה?
אני רוצה שיהיה פרווה

ורדה

הי ניקי . מידי יום א ויום ד אני מצפה למתכונים שלך! אצלי לא אוהבים קוקוס האם אפשר להחליף אותו במשהו אחר?

רעות

נראה מצוין!!

חוה

שלום ניקי,
אינספור תודות על המתכונים המעולים.
שאלתי: יש אפשרות להכין את העוגה ללא קמח או עם תחליפיו? אני רוצה להכין למנועי גלוטן.
תודה רבה!

לילך

היי ניקי, באמת אופן ההכנה אינו ברור, שכבת השוקולד ברורה אבל השכבה השניה – מה עם החלמונים, מה עם הקוקוס? את יכולה לתקן את זה בבקשה? העוגה נראית מואד מעניינת.

יהודית

לא ברור בכלל איך להכין.
שכבת שוקולד?
עליה שכבת קוקוס?
ומעל לכל שכבת חלבונים? כמה חלבונים?

1 2 3 12