עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת מוס אבל אפויה יש דבר כזה ? אני אוהבת עוגות שטעם השוקולד מורגש בכל ביס ומעל יש מוס קוקוס אבל אפוי, נשמע מעניין נכון ? שכבת שוקולד עסיסית למטה מעל מגיעה שכבת קוקוס רכה וזהובה.

23X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת הקוקוס:
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ואת שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.

2. לאפות את הבראוניז בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

3. להקציף חלבונים סוכר ותמצית וניל לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף ולהוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.

4. למרוח את קצף החלבונים מעל שכבת הבראוניז ולאפות עוד כמה דקות , הקצף מקבל צבע זהוב יפה.

5. לקרר כשעתיים.

10692 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

186
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלמה

עוגה סוף הדרך !

כיף להכין, כיף לאכול.!

תודה רבה!

הדס

ניקי בוקר טוב. האתר מקסים אני חורשת עליו.שאלה דחופה..בטעות שמתי את קצף הקוקוס על הבראוניז לפני שנאפה.מה לעשות? לערבב
הכל?

טוני

כתמיד, כל מתכון מנצח, וזאת עוגה ט-ע-י-מ-ה וקלה להכנה… כמו הרבה עוגות ומאפים שלך 🙂 שוב תודה !!

ללי

מה אפשר במקום תמצית וניל?

ללי

היי ניקי
הכנתי את העוגה ויצא מאוד טעים, רק בעיה אחת היא נדבקת לי לתבנית והיא אפשר לחתוך לחתיכות יפות, יש לך רעיון איך שלא ידבק?

דניאל

היי ניקי! הכנתי את העוגה הזאץ כבר כמה פעמים, תמיד קוצרת מחמאות! התחתית ממש בטעם של סופלה והמוס קוקוס מדהים.
לצערי הכמות שיוצאת היא קטנה והתבניות שלי גדולות יותר מידי לזה אז היא יוצאת לי נמוכה מידי, אני שוקלת להחליף את התחתית בבראוניז אחרים שהכמות שיוצאת מהם היא גדולה יותר, יש לך רעיון? או האם להגדיל כמויות

עופרי

הי ניקי, אפשר להקפיא?