עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת מוס אבל אפויה יש דבר כזה ? אני אוהבת עוגות שטעם השוקולד מורגש בכל ביס ומעל יש מוס קוקוס אבל אפוי, נשמע מעניין נכון ? שכבת שוקולד עסיסית למטה מעל מגיעה שכבת קוקוס רכה וזהובה.

23X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת הקוקוס:
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ואת שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.

2. לאפות את הבראוניז בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

3. להקציף חלבונים סוכר ותמצית וניל לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף ולהוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.

4. למרוח את קצף החלבונים מעל שכבת הבראוניז ולאפות עוד כמה דקות , הקצף מקבל צבע זהוב יפה.

5. לקרר כשעתיים.

12401 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

היי ניקי, אפשר להפוך לפרווה עם מרגרינה (או שמן)?
והאם כוס סוכר זה לאחר שהיו מספר תגובות שהעוגה מתוקה מדי או שכך במקור? (שאדע אם כדאי להפחית מעט).
תודה רבה

שם *חני

האם להגיש קר?אפיתי אתמול בלילה והאורחים יגיעו היום בערב האם להכניס למקרר עד אז או להשאיר בחוץ?

שרה

ניקיל’ה סעיף 3 צריך להיות לפני 2.

רותי

ניקי,אם אני מכפילה כמויות זמן האפיה ישתנה?
לאיזה תבנית זה יתאים?
תודה רבה! רותי

חיה

היי אפשר במקום קמח לשים שקדים מולבנים גרוסים?

אסנת

איזה טעים!
ממש קל להכנה

אל

עשיתי הכל לפי המתכון ויצא מעולה אמנם טיפה מתוק מדי לטעמי. אפיתי את שכבת הביצים כ20 דקות – תוודאו עם שיפוד שזה לא נוזלי ותוציאו כשיש למעלה את הקרום שבתמונה. תודה ניקי על מתכונים יצירתיים!!