עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת מוס אבל אפויה יש דבר כזה ? אני אוהבת עוגות שטעם השוקולד מורגש בכל ביס ומעל יש מוס קוקוס אבל אפוי, נשמע מעניין נכון ? שכבת שוקולד עסיסית למטה מעל מגיעה שכבת קוקוס רכה וזהובה.

23X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת הקוקוס:
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ואת שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.

2. לאפות את הבראוניז בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

3. להקציף חלבונים סוכר ותמצית וניל לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף ולהוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.

4. למרוח את קצף החלבונים מעל שכבת הבראוניז ולאפות עוד כמה דקות , הקצף מקבל צבע זהוב יפה.

5. לקרר כשעתיים.

11293 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
א.ד.ו

ניקי:] כמה זמן בתנור לאחר ששמים את החלבונים?
תודה :]

אפרת

היי ניקי..קודם אומר שאין עלייך כל הכבוד…שאלה קטנה
עשיתי את סעיף 1 אני מכניסה לתנור לארבע דקות עוברת לסעיף 2 ובשלוש שופכת מעל מה שבתנור נכון? זה מבלבל אותי קצת..כאילו נראה לי שסעיפים 2 ושלוש הפוכים..תודה

אורי

איך שומרים על העוגה לאחר האפייה? אפשר מחוץ למקרר? וכמה זמן היא מחזיקה מעמד?

ריבי

היי ניקי
העוגה בתנור כבר 40 דקות והקיסם יוצא רטוב…. מה עושים?

ג'ני מזרחי

היי ניקי את אלופה תודה על המתכונים.

מיכל

שלום ניקי העוגה נראית נפלא. אין לי תבנית 23×24 – האם מתאים לאינגליש קייק?
תודה רבה!