עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת מוס אבל אפויה יש דבר כזה ? אני אוהבת עוגות שטעם השוקולד מורגש בכל ביס ומעל יש מוס קוקוס אבל אפוי, נשמע מעניין נכון ? שכבת שוקולד עסיסית למטה מעל מגיעה שכבת קוקוס רכה וזהובה.

23X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת הקוקוס:
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ואת שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.

2. לאפות את הבראוניז בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

3. להקציף חלבונים סוכר ותמצית וניל לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף ולהוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.

4. למרוח את קצף החלבונים מעל שכבת הבראוניז ולאפות עוד כמה דקות , הקצף מקבל צבע זהוב יפה.

5. לקרר כשעתיים.

11294 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

190
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי

ניקי אשמח להסבר מפורט יותר:
א. האם הבלילה הראשונה צריכה להכנס קודם לתנור או שמים את הבלילה של סעיף 2 מעליה ואז יחד לתנור? ואם כן למה סעיף 4 מגיע אחרי? הרי אין לי עוד בלילת חלבונים.
משהו במתכון לא בסדר הנכון או לא מפורט.

רותי

משהו לא ברור לי. בסעיף אחד לשים בתבנית את הבלילה ועליה את הבלילה השניה. צריך לאפות 4 דקות קודם את הבלילה הראשונה כי זה לא כתוב והסתכלתי השבוע במתכון וכן זכור לי משהו כזה

חגית

ניקי המקסימה כמו תמיד
תודה רבה שבת שלום נעימה חמימה וטעימה לך ולמשפחתך
תודה על ניוזליטר כייפי. אלופה !!

יעל

ניקי שלום ותודה,
אין לי שוקולד , אפשר להכין עם קקאו או שוקולית?

מיכל

הרגע יצא מהתנור, והריח פשוט משגע. תודה רבה

דליה

תודה על הבלוג
לא ברור לי איזה קמח
כמה זמן אפיה של התחתית
וכמה זמן הקצף של הקוקוס
תודה ושבת שלום

לימור עמוס

רוצה להיות חברה