עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת מוס אבל אפויה יש דבר כזה ? אני אוהבת עוגות שטעם השוקולד מורגש בכל ביס ומעל יש מוס קוקוס אבל אפוי, נשמע מעניין נכון ? שכבת שוקולד עסיסית למטה מעל מגיעה שכבת קוקוס רכה וזהובה.

23X24

מרכיבים:

150 ג’ שוקולד מריר
100 ג’ חמאה
200 ג’ סוכר (כוס)
2 ביצים
כפית תמצית וניל
70 ג’ קמח (חצי כוס)

שכבת הקוקוס:
3 ביצים מופרדות
3/4 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל

הכנות:

1. להמיס שוקולד וחמאה לבלילה אחידה להוסיף סוכר ואת שאר המצרכים לערבב לבלילה אחידה.

2. לאפות את הבראוניז בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות.

3. להקציף חלבונים סוכר ותמצית וניל לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף ולהוסיף את הקוקוס בתנועות קיפול.

4. למרוח את קצף החלבונים מעל שכבת הבראוניז ולאפות עוד כמה דקות , הקצף מקבל צבע זהוב יפה.

5. לקרר כשעתיים.

13639 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

עוגת שוקולד ומוס קוקוס אפויה

195
תגובות

  הרשם  
עדכן
עמליה

טעים טעים!!! תודה רבה על עוד מתכון מעולה 🙂

מתן

היי ניקי, אפשר גם לעשות אותה פרווה עם תחליף לחמאה?

דליה

ערב טוב
תקשיבי את תותחית היום בישלתי לשבת והכל מתכונים שלך
פשוט מעולה גם המירשם של העוגה יצא סוף
רק שאלה קטנה בשיכבת קוקוס כתוב להפריד ביצים ולהקציף את הלבן עם סוכר
ומה לעשות עם הצהוב שנותר האם להכניס גם או לוותר
תודה ושבת שלום

מלי

הי!
העוגה נראית מעולה, יש מצב להכין אותה בלי קוקוס?או אולי יש תחליף?
תודה על המתכונים השווים!!!

שפרה

שלום ניקי. הכנתי את העוגה תוך הכפלת כמויות, בלי להכפיל את כמות הסוכר, ועדיין יצא לי מדי מתוק. האם את בטוחה בכמויות הסוכר שכתבת במתכון?

רויטל

האם אפשר להשתמש בתבנית אינגליש קייק ?

יניב

היי ניקי !

עוד מתכון שבעז”ה כנראה יצא מוצלח,את עוזרת לי המון!תודה!

שאלה,כשאת אומרת לקרר שעתיים,זה במקרר? או על השיש מספיק?

תודה ושבת שלום 🙂

1 6 7 8 9 10 13