מאפינס טחינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס טחינה

מאפינס טחינה

מי חשב שטחינה תהפך למוצר חובה בכל הנוגע לאפייה ? אני מכינה בראוניז עם טחינה, ידעתם ששילוב של טחינה ושוקולד זה דבר מעולה ?
טחינה וסילאן נותנים טעם של חלבה וזה הקסם של המאפינס האלה.
תמיד כשאני מגישה אנשים מנסים לנחש מה מה יש בתוכם בגלל הטעם המיוחד.
תראו איזה צבע מקסים זהוב, מאפינס רך שרק עושה חשק לטעום עוד ועוד… תכינו קפה ותבנו ממאפינס נהדרים טובים וקלים.

15 מאפינס יחסית גדולים

מרכיבים:

3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל
1/3 כוס טחינה
1/3 כוס סילאן
כף ממרח חלבה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות.

2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא את העיסה עד שלושת רבעי גובה.

4. לאפות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.

כדאי לדעת ש…
המאפינס נשמרים בטמ”פ החדר בקופסא סגורה כ 4 ימים, ניתן להקפיא, אפשר להחליף את הסילאן בדבש. אפשר להכין בתבנית 24 עגולה.

6945 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס טחינהמאפינס טחינהמאפינס טחינה

מאפינס טחינהמאפינס טחינה

גולשים מכינים וממליצים:

דסי : “תודה יצא מעולה!!!”

53
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

מתאים להוסיף קצת שוקולד צ’יפס כדי לשכנע את הילדה לנסות דברים אחרים?

דורון גלעד

הכנתי יצא משעמם אולי אפשר להוסיף אגוזי מלך לטקסטורה יותר מעניינת

סיון טל

עם אין ממרח חלבה?

שוש

ניקי
מתכון המאפינס טחינה הייתה הצלחה גם מבחינת הטעם וגם מצורה של הפרח כפי שיצא בתמונות.
חג פסח שמח וכשר לך ולבני משפחתך

אפרת

ניקי ערב טוב האם אפשר לשים במקום ממרח חלבה ממרח שוקולד? תודה

אפרת

ניקי שלום
האם אפשר להחליף את הממרח חלבה בממרח שוקולד ?
תודה

חלי

היי ניקי, האם אפשר לשמור את המאפינס (המעולים!!) בהקפאה?