


מאפינס טחינה
מי חשב שטחינה תהפך למוצר חובה בכל הנוגע לאפייה ? אני מכינה בראוניז עם טחינה, ידעתם ששילוב של טחינה ושוקולד זה דבר מעולה ?
טחינה וסילאן נותנים טעם של חלבה וזה הקסם של המאפינס האלה.
תמיד כשאני מגישה אנשים מנסים לנחש מה מה יש בתוכם בגלל הטעם המיוחד.
תראו איזה צבע מקסים זהוב, מאפינס רך שרק עושה חשק לטעום עוד ועוד… תכינו קפה ותבנו ממאפינס נהדרים טובים וקלים.
15 מאפינס יחסית גדולים
מרכיבים:
3 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
250 מ”ל שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל
1/3 כוס טחינה
1/3 כוס סילאן
כף ממרח חלבה
280 ג’ קמח (2 כוסות)
2 כפיות א. אפייה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות.
2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולערבב במהירות נמוכה עד שהכל אחיד.
3. לשמן תבנית שקעים ולמלא את העיסה עד שלושת רבעי גובה.
4. לאפות כ 20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
כדאי לדעת ש…
המאפינס נשמרים בטמ”פ החדר בקופסא סגורה כ 4 ימים, ניתן להקפיא, אפשר להחליף את הסילאן בדבש. אפשר להכין בתבנית 24 עגולה.
גולשים מכינים וממליצים:
דסי : “תודה יצא מעולה!!!”
תודה רבה לך בלי עין הרע את מוכשרת ברמות אדירות תודה רבה …………….
היי ניקי,
אפשר להחליף את ממרח החלבה בממרח לוטוס?
לגבי שמנת מתוקה פרווה אפשר ריץ?
תודה
איך יצא איתך בצורה של פרח?
המתכונים של מעולים
תודה רבה
הי ניקי,
אני גרה בקנדה ואין כאן ממרח חלבה. אפשר בלי?
תודה
אם אני בוחרת לאפות כעוגה, בתבנית אינגליש קייק במקום בשקעים, כמה זמן אפיה?
אפשר להחליף את השמנת במשהו לא חלבי?