שטרודל תפוחים מבצק פילו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שטרודל תפוחים מבצק פילו

שטרודל תפוחים מבצק פילו

יש מתכונים שאומרים לי לעשות ואני מכינה, אמא שלי נתנה לי את המתכון הנפלא הזה והיא כל כך התלהבה ממנו שהייתי חייבת להכין אותו. אין דברים כאלה זה טעים ברמות, יאמי!

3 רולדות

מרכיבים:

חבילת בצק פילו
5 תפוחים גדולים קלופים
1/3 כוס מיץ לימון
3/4 כוס סוכר חום
כף קינמון
אגוז מוסקט
חצי כוס פירורי לחם
סוכר לפיזור על הפילו

ספרי שמן

הכנות:

1. לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות ולשים בקערה, להוסיף את הלימון, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, לערבב ולהשאיר בצד לחצי שעה.

2. להוציא את הנוזלים שהצטברו ולהוסיף את פירורי הלחם.

3. לפרוס עלה אחד של פילו, לשמן היטב (ספריי) או להבריש בנדיבות בחמאה מומסת לפזר סוכר בנדיבות להניח עוד עלה לשמן היטב ולפזר סוכר, להמשיך באותה פעולה עד שיש 4 עלים, על העלה העליון להניח שליש ממילוי התפוחים, להשאיר שוליים ריקים, לקפל מהצדדים ואז לגלגל את הבצק לרולדה כשהצד הפתוח כלפי מטה. לשמן טוב מכל הכיוונים, לחרוץ חריצים ולפזר סוכר חום.

4. חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

26034 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שטרודל תפוחים מבצק פילו

גולשים מכינים וממליצים:

אסתר : “שטרודל מעולה. תודה ניקי על עוד אחד מהמתכונים הנהדרים שלך.”

אופירה : “וואו ניקי!!! פשוט וואוו, מושלם!!
טעים בטירוף! תודה רבה!”

180
תגובות

  הרשם  
עדכן
תרצה

אין לי לימון, קריטי? תפוז גם הולך?
ואפשר לבשל מעט במקום לחכות?

רבקי

הי ניקי
המון תודה על המתכוןועל האתר בכלל, אני משתמשת בו המון ותמיד מרוצה.
היו לי תפוחים שקצת קפאו במקרר, חיפשתי מה לעשות איתם והכנתי את השטרודל.
תמיד אני מתעצלת להכין עוגות עם תפוחים כי צריך לבשל אותם… ופה חתכתי בסלייסר והכנתי בכמה דקות.
יצא פצצה!!!!
בעלי היה כ”כ מבסוט שנזכר בשטרודל שאכלנו בוינה…
אז שוב תודה תודה תודה

מירי❤

היי יקרה
יצא מעולההה בכלום עבודה !! כל כך טעים ופריך..
מודים לך על מתכונים קלים ומגוונים ומאחלים לך חג שמח וטעיםם בחיק המשפחה:)
תבורכי:)

1 11 12 13